【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Szeretem a Dorottya nevű ismerőseimet! <3
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nincs matekkönyvem, nem vagyok kitűnő tanuló, és nem járok be az első órákra. A világ egyik legrosszabb és legnehezebb óráján szívok: fizikán. És rajtam kívül még több millióan értik, amikor azt mondom: kicsengetnek. A hírnevem megelőz az igazgatóiban. És nem örülök, ha a tanárok összekeverik a puskázást a csapatmunkával. Büszkén gondolok vissza a nyári szünetre és szeretem a kicsengetéseket, a téli és a nyári szünetet. Itt ülök a terem leghátsó sarkában.. Elalvásba mi vagyunk a császárok… és igenis nálunk élnek "legbolondabb" gyerekei.:$ MAGYAROSRSZÁG!! ÉN ÍGY SZERETLEK.♥Ha egyedül vagyok itthon, maxon hallgatom a kedvenc számaimat és hangosan éneklek, táncolok rájuk :)) ♫Amikor pici voltam apu mindig megengedte,hogy leszűrcsöljem habot a sörröl :)♜♞♝♛♚♝♞♜
♟♟♟♟♟♟♟♟
▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄
▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄
▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄
▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄ ▀ ▄
♙♙♙♙♙♙♙♙
♖♘♗♔♕♗♘♖Mért van az hogy amikor már azthiszem eggyáltalán nem szeretem meglátom a folyosón és elkezd a szivem hevesen dobogni és legszívesebben odarohannék hozzá és megölelném...:$(LL)’Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni.’22:22 kívánj valamit ! - kívánlak : )az idei szilveszter péntek 13-ára esik. Szerencsétlen egy nap lesz :DA szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.
nullapontfészbukponthu.¦magyarul:akiknek van mobilfészük *__*
a nevem sp,lehet nem ismerős neked
a nevem sp lehet csak 2 betű neked
a nevem sp lehet a barátnőd szeret
srácok hé a szoba nem tőlem meleg :D
Áhh.. faszaa (Y)
Holnap biosz felelés.. + ..Fizika TZ.. + ..Töri TZ.. + ..Föci összefoglaló. -.-""
Elegem van. (-_-)"
Focisták legújabb szövegei :
- adom. :| :$
- se. :$ :|
Mindig legyen időd:
Nevetni, mert az a lélek legszebb zenéje
Olvasni, mert ez a bölcsesség alapköve
Dolgozni, mert az a siker ára
Játszani, mert az az örök ifjúság titka
Szeretetet adni, mert gyógyítja az embert, azt is aki adja, és azt is aki kapja
Egy piciny mosolyra, mert ez az arc legszebb ékszere
Néhány kedves szóra, mert ezzel egymás számára könnyebbé tehetjük az életet! ¦
-Mégegyszer!!!
-Nincs az az isten.
-Hozok sört.
-Akko van
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98