【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal:
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
- De én csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!De most komolyan mindenki a téli programokhoz a forró csokit köti...ti a forralt bort nem ismeritek?:D..csak arra vágyom, hogy egy hideg téli séta, és egy jó meleg fürdő után a puha meleg ágyban forrócsokit iszogassak.. s mindezt Vele.. ♥ :)Isten teremtette a nőt, és látta, hogy szép... Isten teremtette a férfit, és csak annyit mondott: nem baj... a nő elég naív hogy szeresse!‎-Két férfi beszélget: -Nekem van a legkisebb fejem a világon! A második így szól -nekem meg a legkisebb péniszem a világon! -Az első erre ezt válaszolja -gyerünk komám mennyünk a világ rekordok központjába -igy is tesznek..az első vidáman kijőve azt kiabálja "ezaz nekem van a világon a legkisebb fejem" -Bemegy a másodi...k..kis ido múlva idegesen kijőve csak ennyit kérdez: "KI A FASZ AZ A JUSTN BIEBER?"Nem zavar ha az exemet mással látom....A szüleim arra tanítottak
kiskoromban hogy a megunt játékaimat adjam oda a rászorulóknak... ;) :DBírom, mikor dolgozat közben megkérek valakit, hogy segítsen, tele van írva a lapjának mindkét oldala, de azt mondja, hogy ő se tudja, majd meglepődve kiált fel mikor kikapjuk, hogy csillagos ötös...én meglepődve kiáltom fel, hogy KARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A melltartó odaszól a bugyihoz:
- Szeretnék aktívan kikapcsolódni...
- Nemááá, tegnap is miattad toltak le!!Mit tanulhatsz meg a szüleidtől?
1.Megbecsülni mások munkáját "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel."
2.Vallást "Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"
3.Az időutazás alapjait "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
4.Logikát "Azért, mert én azt mondtam!"
5.Tornamutatványokat "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
6.Bőrön át táplálkozást "Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"
7.Türelmet és kitartást "Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"
8.Meteorológiát "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)A baj ott kezdődik, mikor a szilvafáról a pálinka jut eszedbe...
Úgy bírom amikor valaki mondja hogy ő mennyire szerelmes valakibe, holott azt se tudja mit jelent szerelmesnek lenni, és amikor 4 nap múlva odamész hozzá pl: 1.mert azt hallottad hogy most rosszba van azzal a személlyel vagy 2.csak merő kiváncsságból megkérdezed hogy mi újság az illetővel ő erre azt válaszolja:1.Annyira gyűlölöm olyan bunkó totálisan kiszerettem belőle!!2.Ááá semmi én már abba a másik srácba/lányba vagyok szerelmes-.-"
nem szeretem a sajtburgerben az uborkát..
Előbb vagy utóbb mindenki megbánt majd téged; neked kell eldönteni, hogy ki az, aki megérdemli, hogy szenvedj miatta
Élőbe teszed a fejed, a háta mögött meg kibeszéled. Szép vagy (y) :)
-A széklete milyen?
-Nem kóstóltam , másét meg nem nézem.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98