【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ¦Nézd ezt a lányt. távolról szánalmasnak tűnhet. minden buliban más pasival látod, de ha közelebb merészkedsz hozzá, látod rajta azt a fájdalmat, amit az élet okozott neki. a legtöbb dologért magát hibáztatta, és ezt tette őt tönkre. belülről teljesen meghalt. nem mer már senkihez kötődni. pedig soha nem volt nagy elvárása, csak egy dolgot kért, hogy szívből szeressék...¦
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nah 3-ra felkelek 1000..999...998...997...996...995...994...993...992...992..990 ................................................................ ........................ ........................................ 5..4...............Hol is jártam?? mindegy kezdem előről........:)Gyerek: Anya elmehetek bulizni? Anya: Nem... Gyerek: De miért, a barátaim is elmehetnek csak én nem. Anya: Engem nem érdekel más gyereke... -következő alkalommal- Anya: Fiam, örülnék ha nekiállnál tanulni, nézd meg a Pistikét meg a Jancsikát, olyan jól tanulnak, példát vehetnél róluk. Gyerek: Érdekes, hogy most érdekel más gyereke... -.-A facebook olyan, mint a kábítószer nem lehet leszokni róla!Szevasz = Szeretném Elveszteni Veled A Szüzeségem :)
DvD = Délután Veled Dugok :)no music ♫, no life ♥Jobb Adni mint kapni...
Ezt minden ökölvivó tudja xD

[Karácsony szellemében :)]Gyerek: Anyu,1es lett a dogám.
Anya: Egyes?! :O
Gy: De hát másnak is egyes lett ! :O
A: Engem nem érdekel más gyereke.

Késöbb:
A:Másnak ötös lett a dogája,tanulhatnál végre te is!
Gy: Bezzeg téged nem érdekel más gyereke mi?!Barbara Straisend... uuuúuúúúuúúuúúúuúuúúuu....uúúuúúuúúuúúuúúúAnya elmehetek este diszkóba ?
-Szép. 13 évesen a diszkón jár az eszed és közben megfeledkezel anyád 26. szülinapjáról ?szeretem az emberek fejébe nyomni a havaat :DD csak tudom, hogy utána mindig futhatok, mert visszakapom.. -.-" :DDD-Mi a nő?
-Olyan pontok halmaza,amely felállít egy egyenest˘˘˘>
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki
egy zacskó szöget, hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe.
Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mit a szögeket beütni a kerítésbe.
Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába, Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie. Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben..
Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt: ?Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg mennyi lyuk van ezen a kerítésen. Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt.
Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen. Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad.
Mindegy hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad.
A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb.
A barátok nagyon ritka ékszerek, megnevettetnek és bátorítanak.
Ők mindig készek téged meghallgatni, mindannyiszor, amikor neked arra szükséged van, támogatnak, kitárják előtted a szívüket.
Mutasd meg a barátaidnak, mennyire is szereted őket.
-Nem,Szamár!Az ogrék olyanok mint a ...mint a ..hagyma!
-Őőő...büdösek?
-Nem!
-Megríkatnak?
-Nem!
-Jaaa,ha kint hagyod őket a napon bebarnulnak és fehér szőrük nő?
-Neeeeem! XDD

Shrek¦
AZ ABLAK

Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához közelebbi volt. A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont bámulva. Beszélgettek a családról, feleségrol, gyerekekrol, a katonakorukról, a nyaralásaikról, ahogy az szokásos ilyen helyzetben. Az az ember, aki az ablaknál feküdt, minden délután, amikor felült, azzal töltötte az idot, hogy elkezdte közvetíteni a másiknak, mit lát az ablakon át a kinti világból. A másik ágyon fekvo embert egy ido után szinte csak ezek a színes beszámolók tartották életben, már alig várta oket, ez volt minden változatosság az életében.

Az ablak egy kellemes, tavacskával díszített parkra nézett. Vadkacsák és hattyúk úszkáltak a tavon, és gyerekek játszottak távirányítós játékhajóikkal rajta. Szerelmespárok üldögéltek a színes virágágyások mellett órákig, egymásba felejtkezve. Miközben az ablak melletti beteg kimeríto részletességgel írta le a kinti világot, a másik, folyton fekvo behunyta a szemét és maga elé képzelte a látványt. Egy meleg délutánon az ablak melletti ember egy, a parkon átvonuló karneváli menetrol beszélt. Bár a folyton fekvo ember nem hallotta a zenészeket, maga elé képzelte oket a másik érzékletes leírása alapján.
A napok és hetek teltek.
Egy reggel a betegeket fürdetni készülo novér az ablak melletti embert élettelenül találta az ágyában, mert az éjjel csendben elaludt örökre.
Elszomorodva hívta a személyzetet, hogy kivigyék az elhunytat.

Amint alkalom kínálkozott rá, a korábban a belso ágyon fekvo beteg kérte, hogy a másik ágyban fekhessen. A novér szívesen segített, kényelembe helyezve ot azon az ágyon, majd magára hagyta. Lassan, fájdalmaktól gyötörve az ablak felé fordult az ember, és megdöbbenve látta: az ablak egy tuzfalra néz. Megkérdezte a novért, mi történhetett az eltávozott szobatárssal, hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot.

A novér elárulta, hogy az az ember vak volt, nem láthatta a falat sem.
- Valószínuleg csak bátorítani akarta Önt! - mondta a férfinak.

Tanulság: igazi boldogság boldogabbá tenni másokat, nem törodve saját helyzetünkkel. Bajainkat megosztva csökkenthetjük oket, de ha derunket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt.
Ha gazdagnak szeretnéd érezni magad, számold össze azokat a dolgokat az életedben, melyeket nem vehetsz meg semmi pénzért.
Minden nap ajándék az élettol, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma - bármilyen sok is jusson - véges
akinek van legjobb barátnöje és nagyon szeretii ¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98