【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Az iskolai előadáson odahajol az egyik szülő a másikhoz:
- Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány?
- FIÚ! Méghozzá az én kisfiam!
- Jajj, elnézést, nem tudtam, hogy Ön az anyja!
- Az APJA vagyok!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!akik imádnak télen hóesésben sétálni *-* <3Ha nem szól semmit csak ölel♥amikor már anyira hiányzik h minden levegővétel fáj éget megsebez.. búcsu csókja ég a szádon és már csak azon jár az eszed vajon mit csinál vajon ő is ojan szarul van -e mint én akkor jössz rá igazán h tényleg borzasztóan szereted .. <3a betegségben az a legrosszabb hogy minden pörgésből kimaradsz:S(N)olyanszar:S feljövök ide és nem bírom abbahagyni a lájkolgatást xDimádok hosszú utakon zenét hallgatva ...kinézni az ablakon...:) gondolkozni vagy éppen csak bambulni..:)<3*_*Tél van. Ki kell ugranod a sarki boltba, mert elfogyott otthon a tej. Kimész az előszobába, felveszel egy plussz zoknit, felveszed nagy nehezen a téli csizmádat. Magadra eröltetsz egy húszadik pulcsit, és arra még ráveszed a vastag télikabátod. Magadra tekersz egy jó hosszú sálat, felteszed a sapkádat is. Valahogy belebújsz a kesztyűdbe és elindúlsz. Visszarohansz a pénztárcáért, és újra elindulsz. Öt perc alatt meggjárod az utat, és szép lassan leveszed minden egyes ruhadarabodat. Először a kesztyűt, aztán a sapkát, letekered a sálat, lehúzod a kabátot. Leveszed az összes pulcsit, majd valahogy leveszed a csizmádat is. Természetesen átázott, így kénytelen vagy levenni mind a huszonhat zoknidat, ami vizes lett. Ezek után fáj minden mozdulat, míg beviszed a tejet a konyhába, utána leülsz a TV elé, és bámulod tovább. Nos, még mindig szereted a telet???Rendes ember vagy 3 apró hibával:
1.Nem úszkáltak cápák a magzatvizedben...
2.Nem aknamezőn tanítottak járni...
3.Nem a vonat tolta a babakocsid...
:D:DIdén már építettem hóembert....Énis,januárban :DNincs annál fájdalmasabb, amikor látod a kiszemeltednél, hogy Családi állapot : Kapcsolatban ...Nem az az erős, aki nem esik el. Hanem az, aki mindig feltud állni!megyek x-faktort nézni :D *o*
dogát irunk. végén.na milyen lett a dogád? áá szar lett 1-es lesz. kikapjuk.na hányas lett? 5-ös. anyád!!
Tudom rosszul fog esni, amit most írok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)
ha tényleg annyira más lány kell, miért foglalkozol velem? miért nem hagyod, hogy elfelejtselek? miért zavar, ha a más fiúkkal látsz? szállj le rólam végre és hagyd, hogy végre elfelejtselek, mert szar, hogy nem tudom mi van és csak játszol az érzéseimmel te érzéketlen köcsög.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98