【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Akik szerint a Károly Róbert Szakközép Iskola igazgazónőjét pofán kéne rúgni párszor csak hogy érezze a törődést.... ;)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Sok srác el sem hiszi hogy nekünk annyi is elég lenne néhány mosoly-szemezés után (virág csoki mozi helyett) ha váratlanul magukhoz rántanak és kérdés nélkül megcsókolnak ^^ határozottág! ettől lesz Férfi a fiúból!A KISSEBBSÉG is számít teszkóóó! ×Dremélem egyszer majd elmeséld, hogy miért.....Késő esti beszélgetés fészbukon: "te miaz neked kiírva hogy holnap írunk matekból" ??? :O "hát hogy írunk. :|" "mivaaaaan? O___________O" :DEgy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?Lajkold .. ha télen már volt hogy megcsúsztál az utcán a sok ember előtt és elkezdtél röhögni magadon :))) <3 :Damikor látom a kezdőlapon hogy ez és ez ezt és ezt lájkolta én is minidg elkezdek lájkolgatni : DDDSzégyen a futás de bassza meg aki kerget!!!xPMond ki, amit érzel, csináld, amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz...Látod,hogy Ő feljön msn-re és annyira szar amikor ráköszönsz,visszaköszön, nem ír egy csomó ideig, ésaztán kilép : /
Nem rég rádöbbentem egy dologra:
IMÁDOM A CSOKIT!!!!¦¦¦¦¦*-**-**-**-**-*
Kurvára idegesítőő az hogy inenn le szedik ezeket a szarokat átírják és beküldik még1x csak hogy küldjenek vaalamit! okéé köszi ájjatok már le bazdmeg! ˘
i believe in the wonder.the world is mine. ;) <3
Lány az anyának: - Anya! Elmentem, majd jövök!
Mire az anya: - Kislányom! Miaz hogy 13 évesen csak a bulizáson és a fiúkon jár az eszed?! Anyád 26 születésnapja már eszedbe sem jut?!
gyerek: " anya elmehetek a buliba? "
anya: " nem mehetsz legfeljebb ha elmeek érted "
gyerek: " anya ne égess...-.-"
anya: " akor nem mehetsz..."
gyerek: " de mért nem?:o "
anya: " féltelek ... meg gondolkozz el.. az elmúlt 3 hónapba letettél vmit az asztalra h most elengedjelek?:o tettél vmi ojat mi miatt megérdemelnéd?:o"
gyerek: " anya amikor elmosogatok magamtol akkor te azt észrese veszed ha nem mosogatok el az egyből... igy mivan ha tanulok azt nem veszed észre de azt igen ha 1 -t hozok haza-.- ezek után azt várod h letegyek vmit az asztalra?:o"
anya:" jolvan elmehetsz decsak akkor ha egymásikrol elmondasz... pl a szilveszterről..."
gyerek: " komolyan mondod?:o .. -.- mennyire nézel hülyének akkor inkább nem szoltam volna h most elmeek hanem szimplán elhúztam volna ha nem figyelsz...-.- ezek után ne várd h megkérdezlek(Y) vagy igazat mondok neked...(N)
te voltál a hibás..."
anya:" jolvan mennyél mennyél .. csak nehogyelkezdj megint politizálni a gyerekek egyenjogúságárol..."
gyerek:" örülök h egyetértünk(Y) sziia szeretlek!!!"lájkold ha hasonló helyzetben vagy..(: ˘
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98