【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Utálom a nadrágokban a címkét,mert szúrják a hátamat!!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Éva megkérdezi Ádámtól:
- Ugye szeretsz még???
Mire Ádám:
Miért kit szeressek b*meg???
xDD
Lány: Lassíts. Félek. Fiú: Nem. Ez vicces. Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő. Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz. Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts! Fiú: Most ölelj meg. ...A lány megöleli. Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar. Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl. Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet.Miért van az, hogy akik untatnak sosem kérdezik meg azt, hogy "Untatlak?". Akik meg a legizgalmasabb dolgot mondják megkérdezik: "Nem untatlak?"▁▂▃▄▅▆▇█szeretm Ő-t:D(L)♥☺❥█▇▆▅▄▃▂▁Nem érdekel, mit gondolnak rólam, az a lényeg, hogy aki a barátom, az tudja, hogy milyen vagyok igazából.Ha elmondom mi a bajom vagy mi bánt...az még nem HISZTI!!!!!!!!!Csak néha egy kedves szo is elég lenne!!!!!!Az élet 5 igazsága: Én én vagyok.
Én nem te vagyok.
Te nem én vagy.
Én nem vagyok te.
Te és én mi vagyunk. :DKis fiam, menj le a henteshez és vegyél 1 kiló hurkát, de ne véreset! - DENEVÉRESET? :O-Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...." : D
Aki tud spárgázni :D˘
Nem az a kérdés, hogy miért állsz ott....hanem, hogy miért nem bújsz hozzám, ha látod , hogy fázom!
Utálom mikor azt nézik , hogy mit írok msn-en , olyankor mindig elkapcsolom . xD
¦Extrem speedcore Terror techno¦
A székely meg a fia polipot fogtak az erdőben:
--Hát fiam, mi kurvára eltévedtünk !˘
Két szabályom van, az első: mindig igazam van. A második: ha mégsem így lenne, kövesd az első szabályt! ;)
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98