【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Cristiano Ronaldo a legjobb a világon.¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Hamupipőke? Belevaló kis nő volt, lopott egy jó ruhát, tökből hintót csinált, és elcsábította a herceget:) Miért baj az, hogy nem akart egész életében lencsét válogatni?Várom a nyári SzünetetAmikor vele vagyok nincs semmi problémám,minden oké.. ;) de amikor már nincs velem csak azt a percet várom hogy megint forrón csókolhassam száját,ölelgethetném :) ♥Pistike mindig is komp szeretett volna lenni,de nemkomplett. :D▂▃●Kettőt ütök rajtad, de a második már hullagyalázás lesz!● ▃▂:D:DMit akarnak a nők?
- Cipőt.
- És még?
- Olyan bonyolult, hogy egész életedet azzal töltheted, hogy kideríted.
- És mit adhatunk egy nőnek mi, férfiak?
- Szeretné, ha tisztelnéd, meghallgatnád, megértenéd. Virágokat szeretne, nevetni akar, és megbízni benned. De nem azt, hogy kiszámítható légy. Szeretné, ha értékelnéd őt, és néha azt szeretné, hogy fogd be a szád, és ne akarj mindent helyrehozni.
- Ez borzasztóan nehéz lesz.

NőkTanár: Van leckéd? Tanuló: Van, de csak félig van kész... Tanár: Fél lecke, nem lecke...
Péter Molnár<3<3¦¦¦
1 sör nem sör, két sör fél sör, 4 sör 1 sör, 1 sör nem sör...
Megasztár vagy X Faktor? Egyértelmű, X Faktoooooooooor!
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon valamilyen étellel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell Sokat tökölni, ha ...egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.˘
Vajon hogy kell feladni egy érzést? Egyszerűen csak döntsem el, hogy feladom, és eszerint viselkedjek és közben mondjak ellent a szívemnek és sodródjak tőle egyre és egyre távolabb? Akkor talán egy nap elfelejtem igéző barna szemének melegségét, kellemes hangját, édes mosolyát? Vajon eljön az idő, mikor mind eltűnik belőlem és a szívemből a fájdalom? Minden nyom nélkül, mintha soha nem is lett volna semmi.¦
Aki Király L. Norbira szavaz, azt lekötözném egy székre, tennék rá egy fülhallgatót, és megállás nélkül hallgattatnám vele azt a borzalmat.Kíváncsi vagyok, meddig bírná.
íme egy szokásos beszólás a bátyámtól :

Bátyám: hm...jövőre már 8.os leszel?
Én: igen :)
Bátyám: húha jó sokáig eláll a szar xDD

akkor én besírtam xD
Szerelem reggel...
Szerelem délben...
Szerelem este...
Szerelem egész nap...
... EZT A KURVA VÍZCSAPOT, MÁR B+.
XDDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98