【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Sokan vitatkoznak arról, hogy mi fontos, mi fontosabb: a külső vagy a belső? De az élet legnagyobb igazsága: "A külső ami megfog, a belső ami megtart." Hiába tagadják, ez így van. logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!★ _legyenmár nyáár. <33Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára, és mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt a Nordstrom áruházba és megvették a kesztyűt. A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat és a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérő levéllel együtt: "Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, mikor este találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladóhölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiedet és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el kicsit belefújni mielőtt elteszed, mert a hordástól természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendő évben. Remélem pénteken is rajtad lesz. Szeretettel... U.i.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kis szőr."mindig lesznek az életedben olyan emberek, akikkel habár már nem tartod a kapcsolatot és ma már csak elsétáltok egymás mellett, ha megemlítik azt a nevet mindig ő jut majd elsőre az eszedbe. az órákon át tartó beszélgetések, veszekedések majd kibékülések, sírások és vigasztalások, a már-már fulladásig tartó nevetések és az a rengetek sok szép emlék, amire mindig szívesen fogsz visszagondolni, bármi is történt azóta.2 pogácsa beszélget :
-felvételiztem az egyetemre!
-és felvettek ?
-hülye vagy?! egy pogácsát ?!Ha betör hozzátok1 dagadt, piros ruhás pacák és belerak TÉGED 1 nagy zsákba, NE ijedjmeg! Csak én szóltam a télapónak, hogy TÉGED kérlek karácsonyra.-A kutyájának sajátosan mogorva képe van.
-Talán mert hátulról nézi.
-Oooh, akkor már értem, miért fogadta olyan kelletlenül a kockacukrot.

R.I.P. Leslie NielsenMit mondott Petőfi amikor tűzbe dobta a Nemzeti Dalt?
-Forr a dalom.Exed: Járunk???
Te : Nem ( magamban: Hidd el nagyon szeretnék de nem akarok megint csaldódni... ) :(♥a kutya az egyetlen aki leszarja ha kócos vagy ,vagy ha épp nem volt időd kisminkelni magad és az sem érdekli hogy milyen ruhában vagy .Így is Úgy is szeret mert te vagy neki az egyetlek <3♥Férfi És az Isten : F : mért teremteted a nőőt ennyire szépnek ? I : hogy szeressed.. F : és ennyire ostobának ? I : hogy téged szeressen :):)
most múlik pontosan.
engedem had menjen.
szaladjon kifelé belőlem gondoltam egyetlen.
nem vagy itt jó helyen.
nem vagy való nekem.
...villámlik mennydörög.
ez tényleg szerelem.

:) ¦dd?
Esik a hó.¦ Isten recskázik :")
Az X-faktor mérföldeket zuhant a szememben mióta Szabó Evelin felszólalt az RTL klub egyik legkedveltebb műsorán :)
A KÉK a KEDVENC SZÍNEM!*-*¦
szeretem érezni az illatát a párnámon, mikor egyedül vagyok....^^<3<3<3
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98