【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo tanár: gyerekek, tegye fel a kezét aki nincs itt.
többiek: bazdmeg, ez hülye... és ő tanít minket? : O

XDXDXD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Esténként mikor lassú a Facebook, mindig fel idegesít, mert azt hiszem, hogy a gépem a szar.2 szűzhártya beszélget. -Te szerintem eltévedtünk! -Nem baj, majd kilyukadunk valahol! :D :DBuliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Éva megkérdezi Ádámtól:
- Ugye szeretsz még???
Mire Ádám:
Miért kit szeressek b*meg???Elméletileg gyakorlatilag nincs baj. De gyakorlatilag nem biztos hogy elméletileg nincs baj.A pill az 1perc és 3óra között lévő időszak :Dimádok hosszú utakon zenét hallgatva ...kinézni az ablakon...:) gondolkozni vagy éppen csak bambulni..:)<3*_*Megasztár1: Legenda csak 1 van!
Megasztár2: Legenda csak 1 van!
Megasztár3: Legenda csak 1 van!
Megasztár4: Legenda csak 1 van!
Megasztár5: Legenda csak 1 van! - megtanulhatnának számolni b*zdmeg ez már alapból 5 :DD xd2 meleg beszélget, 2 buzi beszélget, 2 faszcibáló buzeráns alpári tajnigger köcsög beszélget:
-Milyen a víz?
-Fasza.
-Akkor ugrok egy seggest!
Magadon kívül senki másra nem számíthatsz...
Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője? By: Betyárköri
A szerelem egyenlet két ismeretlennel. (¦_¦)
12éves lány adatlapján: engem nem megismerni kell, hanem kipróbálni. grat anyucidnak -__-
Last Christmas¦d¦¦d¦
Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy befőttesüveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett,hogy tele van-e az üveg? - Igen. - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal, és azt kezdte beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött. - És most, - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak, mint a barátaid, a munkád, a kollégáid. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Játssz tehát a gyerekeiddel, szakíts időt orvosi vizsgálatokra, vidd el a párodat táncolni. Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz időd. Ezért először a kövekre figyelj, azokra a dolgokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte: - És most már valóban tele van-e az üveg? Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele van. Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák: - Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!! :D :D ¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98