【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo lassabb a felfogásod ,mint a gebedt faszé! xD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!néha olyan jó lenne tudni, hogy ki, mikor és mennyit gondol rád.:)Mikor idősebb leszek és a kislányom majd azt kérdi-Anyuci neked ki volt az első szerelmed?-Akkor nem szeretnék régi képeket előkeresni csak a szoba másik felébe mutatni és azt mondani-Odaát ül.Forraltbooooorr :)ha reggel is lesz hó de ha anya nem vesz normális kabátot akkor inkább megfagyok de nem veszem fel azt a szart ;) :D-Van lábad?
-Van
-Akkor lépj már túl rajtam!!Ha egyszer szar kedved lesz, gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!Fájna ha kinyögnél egy HELÓ-t?? -_-❥ barnaaa szemű fiúk .Utálom mikor a csajok,kiírák a falra,hogy :utállak,nem akarok veled beszélni...stb NÉVTELENÜL,és utána meg várják,hogy kérdezgessék;mi a baj,kit utálsz... ??!! -.-"
Te vagy az első kinek hinni tudtam,
Te vagy az első kinek nem hazudtam,
Te vagy az első kit szívből szeretek,
Te vagy az első kit soha sem feledek!¦
¦SZERETLEK¦
Szőke nő fel-alá járkál a telefonfülke előtt, mert a mamájának akar telefonálni, de nincs nála aprópénz. Jön egy pasi, a szőke odasiet hozzá:
- Kérem uram, bármit megteszek csak adjon egy kis aprópénzt, mert muszáj telefonálnom!
- Bármit? Jó, akkor jöjjön velem!
A pasi egy szállodai szobába vezeti a szőkét, majd mondja neki:
- Térdeljen le!
A szőke letérdel...
- Húzza le a sliccemet!
A nő lehúzza...
- Vegye elő!
A nő előveszi...
- Jó, most kezdheti!
- Halló, mama...?
++>=¦
- Te hogy gondolod ezt? Én nagyon bonyolult és problémás csaj vagyok?meg hisztis, féltékeny, és lökött. De nagyon tudok szeretni, és ha valakit szeretek, azt örökké szeretem. Csak van,akinek nem elég, ami én vagyok? de ez van, magamnál nem tudok, és nem is akarok se több, se kevesebb lenni. Én így gondolom, innentől rád van bízva, hogy megéri-e..
- Bonyolult? megfejtelek. Problémás? megoldjuk majd együtt. Hisztis? felvidítalak! Féltékeny? rám nem kell.. Lökött? sose árt. Tudsz szeretni? legjobb. És sokáig? akkor még jobb! Nem vagy elég? nekem totálisan elég vagy és nem kell több mert te megadsz mindent! Rám van bízva? akkor összejövünk előbb utóbb... megteszi ez egy válasznak?
utálom mikor nincs valakinek egy normális (amin ő van rajta) profilképe....
Miben különbözik a férfi a PC-től??
A PC-nek mindent csak egyszer kell elmondani.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98