【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon valamilyen étellel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell Sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Converse ♥amikor már anyira hiányzik h minden levegővétel fáj éget megsebez.. búcsu csókja ég a szádon és már csak azon jár az eszed vajon mit csinál vajon ő is ojan szarul van -e mint én akkor jössz rá igazán h tényleg borzasztóan szereted .. <3Az a széép mikoor nagy pelyhekbee hull a hoó és te csaak a meleeg házbóól nézed, egy forróó csokivaal a kezedbee. *-* By.: Baraa. [:A tanulni vonzata a : kéne:D*_* HoW *_* <3<3 (legalább annyi essen hogy ne kelljen sulibba menni :P ) (:akarom, akarom, akarom, akarom, nagyon szeretném, tényleg kell, téényleg, nagyon nagyon szeretnéém.
megkaptam. hmmm.... : / igazából, már nem is kell annyira. : /Fiú:Fáj a fejem!:SLány:Minenkinek az fáj ami a leggyengébb!:Pmegbolondulok a csókjáért az öleléséért érezni akarom :$Azt hiszem felkötöm magam. Persze csak, ha minden kötél szakad. ×DBarbara Straisend... uuuúuúúúuúúuúúúuúuúúuu....uúúuúúuúúuúúuúúúszületésnap október 4.-én forever!!!! ;)
Lány: Feljött. Nem írok rá.
Fiú: Feljött. Nem fogok ráírni.
Lány: Írj már rám, írj már rám!
Fiú: Gyerünk, írj már!
20 perc múlva
Lány: Kijelentkezek... úgysem ír rám.
Fiú: Kijelentkezett. Már nem tudok ráírni.
Like like like I want your Like (Love love love I want your love helyett ... :D ->Lady Gaga - Bad Romance)
De szét vernék egy gitárt valakin, csak az a baj, hogy sajnálnám a gitárt!!! :D
Én annyira szeretem, de nem tudom ő mit érez, van amikor annyira elhülyülünk, hogy észre sem vesszük, és én este csak erre tudok gondolni! Szeretem!¦?¦‹¦?¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98