【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést: - Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet? Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja: - Természetesen egy sem - mondja Pistike. - Hogy-hogy egy sem? - Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll. - Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott. Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik: - Tanárnő én is kérdezhetnék valamit? - Persze, kérdezz nyugodtan. - Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett? Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol: - Szerintem amelyik szopja. - Szerintem meg az, amelyiken jeggyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!szeretem utazás közben maxra feltenni a zenét és csak nézni ki az ablakon :)Mikor idősebb leszek és a kislányom majd azt kérdi-Anyuci neked ki volt az első szerelmed?-Akkor nem szeretnék régi képeket előkeresni csak a szoba másik felébe mutatni és azt mondani-Odaát ül.Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből.▶A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek ●Gondolj rám,ha nem lehetek veled,érj hozzám,küldök neked jelet..♥♫utálom amikor köszönés nélkül lépsz le msn-ről!Utálom , mikor feljövök facebookra és van vagy 10 értesítésem . "... hozzászólt egy fénykép róladhez" és kb ez az összes ... +.+'Nem kellenek a becenevek (édesem,csillagom stb.), nem kell msnen a hatmillió szív, nem kell facebookon alkalmazással kiírni, hogy mennyire szeretsz, meg hogy mennyire hiányzom csak annyi kell hogy nézz a szemembe és mond hogy: Szeretlek!
Két ember beszélget a villamoson:
- Elnézést, elvtársam, ön párttag?
- Nem kérem.
- Akkor esetleg valamelyik rokona?
- Nem.
- Vannak jó ismerősei a rendőrségen?
- Nincsenek.
- A minisztériumban sem dolgozik senkije?
- Nem, senki.
- Esetleg a városi tanácson?
- Ott sem.
- Akkor szállj le a lábamról, te pávián, mert felpofozlak!
"Nem mindig vagyok szép és nem mindig vagyok jó kedvű. Van, hogy valami nem sikerül és van hogy semmihez sincs kedvem. De ember vagyok, aki szeretné ha szeretnék, ha ő is szerethetne... és boldog lenne."¦
- Egy...
- Mi egy?
- Egyszer voltam igazán szerelmes...
- :)
- Kettő...
- Mi kettő?
- Kétszer találkoztunk, de én már az elsőnél beleszerettem a mosolyába.
- :)
- Három...
- Mi három?
- Három hét múlva járni kezdtünk.
- :)
- Négy...
- Mi négy?
- Négy hónapja dobott engem.
- :( ... Várj, kitalálom! Most jön az, hogy öt?
- Nem..
- Hanem??
- Tízmilliárd...
- Mi tízmilliárd?
- Tízmilliárdnál is több darabra törte a szívem...
- :(((


://¦
¦ Már vagy 500x szakítottatok, de még is újra összejöttök! Miért? Ti sem tudjátok, de a szerelem, a kötődés és minden más ami összeköt benneteket, FONTOS!!!!
Mindenki hülyének nézne, ha megint újra összejönnétek? Igen, és akkor mi van? Ne az érdekeljen, hogy más mit gondol, hanem a saját véleményed a saját döntésed legyen szent!! Szeressétek egymást ameddig csak lehet!!!!¦¦¦¦¦¦
Hé az autópályán nem is lehet stoppolni..- Ő nem stoppol hanem mindenkit lájkol! :D
Egyszer úgy megköhögtetném Király L. Norbit! :D˘˘
OKOS OSZTÁLYTÁRS: -Old Ladies=öreg ladikok XDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98