【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Egy 60-as éveinek elején járó házaspár 35. házassági évfordulóját ünnepelte egy csendes, meghitt kis étteremben.. Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta:
- Mivel ennyire különleges házaspár vagytok és hűek voltatok egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt, kívánhattok tőlem egyet-egyet, én teljesítem kívánságotokat!
- Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel! - kérte a feleség.
A tündér meglengette a varázspálcáját és abrakadabra, két első osztályú jegy termett az asztalon a luxus utazási iroda világ körüli útjára. Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt:
- Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!
A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság.. Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és abrakadabra, a férj 92 éves lett!
Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlanok, a tündérek pedig nők..
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Apja és a fia a 100. emeleten laknak. Elindulnak felfele a liftel a fiú megszólal: -Apa a ku.
A fiú apja kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Már a 10. emeletnél tartanak a fiú megint megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Haladnak-haladnak felfelé már a 30. emeletnél tartanak. A fiú szintén megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Minden 40. 50. 60. 70. 80. emeletnél elmondja a fiú ugyan azt...és a fiú apja szintén ugyan azt elkiabálja!!! 90. emeletnél megszólal a fiú: -DE APAAAAAAAA A KU. A fiú apja már mérgesen üvölti a fiának: -Fiam hányszor mondjam el, hogy ne beszélj csúnyán!?!?!?! Felérnek a 100. emeletre és a fiú kiborulva feleli apjának: -De apu a kulcsot a kocsiban hagytad......; ) FAIL!!! : DGyerek: Anya elmehetek bulizni? Anya: Nem... Gyerek: De miért, a barátaim is elmehetnek csak én nem. Anya: Engem nem érdekel más gyereke... -következő alkalommal- Anya: Fiam, örülnék ha nekiállnál tanulni, nézd meg a Pistikét meg a Jancsikát, olyan jól tanulnak, példát vehetnél róluk. Gyerek: Érdekes, hogy most érdekel más gyereke... -.-Szeretem a füstölőket! ❥"Az élet arról szól, hogy élvezd! Kockáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból! Élvezd a jelent! Bízz a jövőben! Becsüld meg az emlékeket! És vedd észre: az élet mindig megy tovább :)) ♥Te, veszünk piát? - Aha. Moondjuk Fütyülőst? - Tőlem vehetünk hányatóst is ha akarsz xDHa most lájkolom a képed az nem azt jelenti , hogy szeretlek.. hanem azt jelenti h tetszik a kép... :DIgenis van lány, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...♥♥♥♥Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.h*a *a* *b*e*t*ű*k* *k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* *l*á*t*s*z* *s*z*ü*k*s*é*g*e*d* *v*a*n* *a* s*z*e*x*r*e*!*
Doktor: Otthon maradsz egy kicsit pihenni?
5 évesen: Nem, szeretnék játszani a barátaimmal az oviba.
Doktor : Ottthon maradsz egy kicsit pihenni?
15 évesen: Csak egy kicsit? Nagyon fáj mindenem...(spanokkal meg úgyis beszélek msn-en:D)
(*)A Keresztapa(*)üzenete:
* gec
*állunk 1 ház előtt
*2 osztálytársammal
*ház ablakába csávó rázza ki a szőnyeget
*osztálytársam odakiált
*mivan aladin nem indul?:DDD
- Anya kimegyek a kertbe cseresznyét szedni!
- Most kisfiam, hiszen januárt közepe van!!!
- Jól van, tudom, sapka, sál, kesztyű...
Utálom a nadrágokban a címkét,mert szúrják a hátamat!!
Lájkoldd, ha szerinted Vecának a legjobb a hangja, és reméled, hogy Keresztes Ildikó mostmár jól tud aludni-.-
-Miért nézi a skót visszafele a pornó filmet?

-Mert imádja nézni ahogy a kurva fizet! :D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98