【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hogy vannak angolul a napok? Monday, Tuesday, W., T., F....
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Inkább veszekszem veled minthogy megcsókoljak valaki mást....:'(SZ I A = Szeretlek. Imádlak. Akarlak.
SZIASZIA = Szeretlek. Imádlak. Akarlak. Szeretnék. Izzadni. Alattad. ;))A kísértéstől egyféleképpen szabadulhatunk meg: ha megadjuk magunkat.A saját hibáimból akarok tanulni, de ehhez előbb el kell követnem őket."Ha szeretsz valakit, az a valaki szomorúvá tehet téged, néha még magányossá is. De olyan boldoggá is, amilyen még nem voltál."AZ E5VÖS A LEGELITEBB! (:egyik osztálytársam 2 éve minden nap elmondja h ő kap egy új telefont...hát most végre kapott!★Az életben nincs igazi kárpótlás, köcsög. Ha neked egyvalaki kell, száz másikat megkaphatsz, a száz se teszi ki azt az egyet.
MINDIIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ??? Xd
Nem vagyok tanuló, és bejárok be az első órákra. A világ egyik legrosszabb és legnehezebb óráján szívok: biztonságtechnikán. És rajtam kívül még több millióan értik, amikor azt mondom: kicsengetnek. Nem örülök, ha a diákok összekeverik a puskázást a csapatmunkával. Büszkén gondolok a nyári szünetre és szeretem a kicsengetéseket, a téli és a nyári szünetet. Itt ülök a terem legelső asztalán... Felolvastatásban mi vagyunk a császárok? és igenis nálunk élnek a legboldogabb gyerekek...MAGYAROSRSZÁG!! ÉN ÍGY SZERETLEK.¦
- Egy sört kérek!
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénz jó lesz?
A fájdalom csak a testedből távozó gyengeség mellékhatása!!! By Mamu5z
Az anyós kérdezi a vejétől:
- Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé?
- Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!
utálom azokat az embereket akik a "kiskapukat" keresik minthogy a dolgokat megoldanák ....
"Értékelem az írígységed...De nem tudom viszonozni.." *.* :)¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98