【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hogy vannak angolul a napok? Monday, Tuesday, W., T., F....
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Két pogácsa beszélget. "Képzeld, felvételiztem az egyetemre!" "És, felvettek?" "Hülye vagy? Bölcsészkarra mindenkit felvesznek!"Négyen ülnek a börtönben. Egy zoofil, egy szadista, egy nekrofil és egy extrémsportos.
A zoofil megszólal: ahh, ha lenne itt egy macska, ájulásig b***nám!
A szadista erre: ahh, azután én addig b***nám, amíg bele nem hal!
A nekrofil erre: hú, azután meg ÉN addig b***nám, amíg ki nem dőlök!
Az extrémsportos srác pedig a sarokban, aki eddig csendben ült,halkan
megszólal: mijáu...Gyerek: Anya elmehetek bulizni? Anya: Nem... Gyerek: De miért, a barátaim is elmehetnek csak én nem. Anya: Engem nem érdekel más gyereke... -következő alkalommal- Anya: Fiam, örülnék ha nekiállnál tanulni, nézd meg a Pistikét meg a Jancsikát, olyan jól tanulnak, példát vehetnél róluk. Gyerek: Érdekes, hogy most érdekel más gyereke... -.-Egyszer úgy kipróbálnám egy áruházban, hogy futok megfordítom a sültössapkámat, eldobok egy narancsot és ezt kiabálom: " PIKÁÁÁCSÚÚÚ TÉGED VÁLASZTALAK! " :DAz a lány szép, aki festék nélkül, melegítőben , kócósan is szép :)!Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon valamilyen étellel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell Sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van."-Kislányom, felhívott a matektanár, hogy soha sincs matekházid.
-Nahát, nem is tudtam róla...
-Miről, hogy van matekházi?
-Nem, arról, hogy matekra járok..."utálom h egyiknap még énvagyok a mindene, másnap már rámse ír vagy ha ráírok elhajt a fenébe.. :/// (N) -.-❝A szerelem egy vadállat, üldöz, végül utólér.Vadászni megy csóknál és gyertyafénynél . Az elején forró aztán jéghideg...a végén fáj.❞Ha a lájkolást ekezded,akkoregy darabig nem fejezed be.=)Van aki okos és nem stérber! Ha nem tudod felfogni, akkor a hülye te vagy... ;)Olyan kár,hogy nemlehet két nyertes :( Azt biztos,hogy ha lehetne Csaba és Nikolas lenne :) Ők legalább tehetségesek,nem mint az a bohócka,akinek már rég kikellett volna esnie...
Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol."
Az X-faktor ezerszer jobb a Megaszarnál!! ha egyetértesz akkor csak egy lájk oszt mész tovább ;)
Válóper során kérdezi a bíró a házaspár gyerekétől: - Szeretnél apáddal élni? - Nem szeretnék - válaszolja a gyerek - mert mindig megvert. - Akkor inkább anyádnál maradsz? - Nem, ő is sokszor megvert. - Akkor, hol szeretnél lakni? - Szeretnék a Fradihoz költözni, ők sosem vernek meg senkit
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98