【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!stréber=kompenzálni akarja a tanulással a lelki ürességét és unalmas életét, lájkold ha Te NEM vagy stréber :D•Nem akartam beléd szeretni, és nem hiszem, hogy Te is akartad volna.
De amikor találkoztunk, mindketten éreztük, hogy nem tudunk tenni semmit az ellen, ami velünk történik.Mi lenne a Facebookkal lájkolgatás nélkül?①hiszek a Jézuskában...<3 és tudom h amikor anyu elmegy a fa előtt és hirtelen ott terem vmi alatta az csak véletlen egybeesés.xDOOOh, you touch my tralalala(8)A 94 éves Józsi bácsi megnősül, elveszi feleségül a 87 éves Magdi nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak.
Másnap ugyanígy. Harmadnap megszólal a néni:
- Ma ne drágám, olyan fáradt vagyok!Mi az? Ezer lába van, és hangosan ordít?
- 500 férfi a meccsen.-Új pasid van?
-Dehogy is,csak Perwollal mosomAnya elmehetek este diszkóba ?
-Szép. 13 évesen a diszkón jár az eszed és közben megfeledkezel anyád 26. szülinapjáról ?Egy öreg néni csoszog Az utcán két kezében két nejlon szatyorral. Az egyik zacskó lyukas, és minden lépésnél kihullik belőle egy húszdolláros bankjegy. Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.
- Mama, húszdollárosok hullanak a szatyrából.
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? ? kérdi a rendőr ? Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van a futballpálya és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat. Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a virágaimat, előugrok a bokorból egy nagy éles késsel, elkapom a fütykösüket és így szólok: ?Azonnal fizess 20 dollárt, vagy lenyisszantom!? Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! ? nevet fel a rendőr ? És a másik szatyorban mi van?
- Tudja vannak páran, akik nem fizetnek?˘
Közölném mindenkivel, hogy a lányok is ugyanúgy kihasználják a pasikat, mint a pasik a lányokat! Csak a fiúk berögződése, hogyha egy lány kavar egy pasival, akkor vagy szerelmes, vagy kva... :/ [ nem lehet, hogy csak ki van éhezve fiúcskák??? :D ]
akkor próbálkozz te is a focival :D Jó tanács :D
Aki szerint Vastag Csabának kéne megnyerni az X-faktort, az lájkolja! :D
Ha mindig azt mondják ne állj szóba idegennel ,akkor hogyan lesz szerelem első látásra?¦
by: Sz.Nonóó
Egy piázóss este után nem csak körülötted forog a világ!!!:D˘?

Hát ki kíváncsi arra hogy Romániában a Wc a híres, bazdmeg? :DDD meg az hogy bementél a haverokkal hugyozni te pöcsfej :DDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98