【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hugom beszólása: A MusztaFÁnak mi a termése? :D ˘
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!barátnőmmel fogadtam hogyha lessz 1000 lájkom akkor megmondom a srácnak hogy szeretem. ♥✩Nézz az égre, a legszebb fényre , láss egy álmot , harcolj érte !♥♥♥♥Undorodok azoktól akik valamikor jó barátnak tettetik magukat , de más haverjaik jelenlétében meg csak flegmázni tudnak.. >< szánalom..1 agy = 1 szavazat, szóval Te nem szavazhatsz! :DNem bírom, ha egy fiú csával/csővel köszön..Az apuka bemegy a gyerekszobába, és látja, hogy a kisfia szomorkodva ül az ágy szélén.
- Mi baj van, kisfiam?
- Nem jövök ki a feleségeddel!imádom, amikor ropog a hó a talpam alatt, és a házak karácsonyi díszbe öltöznek.. *-* amikor az utca túloldalán vidáman hóembert építenek a gyerekek, és a hóban hóangyalt formálsz... amikor csak ülsz a meleg pléd alatt a székben, iszogatod a kakaót és mézes sütit majszolva bámulod a karácsonyfát :)"-Tanárnő, el tetszik fogadni az igazolást amit anya írt?" "-NEM." "-Akkor én meg majd nem tetszek elfogadni az intőt amit ön írt..." xDHa mindenki elhagyott, és senki sem szeret már, gyere el hozzám és én szépen a füledbe súgom: nekem se kellesz már! ... ♥ ;D"Nem kell más.. Úgy akarlak téged. Nem érzed?! Megőrülök érted." : $ ♥ha kiskorodban azt hitted hogy a Jézuska kislány:D
Egyszer egy lany levelet kapot es oran olvasta de a tanar rajott es berakta a meltartojaba vagyis a bevagasaba es a tanar odament-Ferfikent soha nem engednem meg magamnak de tanarkent IGEN es kivette a levelet...Lany felalt es ezt mondta -Diak kent soha nem engednem meg magamnak de LANY kent igen es pofon csapta :)
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál Amíg ti Rólam beszéltek,addig én hátradőlök és azt mondom'az annyááát van egy fanclubom!' Nézz Rám... most nézz magadra!És most mond meg édes:ki féltékeny kire?
Furcsa érzések..

Furcsa érzések..talán nem is igaz talán...Nagyon szeretem,de félek hogy ő már nem...Egy eszköz lennék talán?? De az nem lehet, olyan szépen indult minden...Kavarognak bennem az érzéseim...És mint rút kis kacsa búsulok...Nézem tükörképem...Én nem kellek senkinek...Túl szépnek indult ahhoz, hogy igaz legyen...Igen is engem szeretnek.Fáj hogy mit gondolok... de mindenen áttörnek érzéseim,efelől vannak a gondok..Szeretem tiszta szívemből szeretem,és elveszíteni féltem...Félek egy új csalódástól, mert érzem azt már nem élném túl.Boldogan kelek, mert azzal a tudattal kelek hogy ő ott lesz és vár rám.De mi van ha mást vár??És engem már elfeledett...Mi van ha csak egy porszem voltam életében és az, hogy szeretlek nem jelentett semmit...?Mi van ha még porszem se voltam...? Hanem csak egy gondolat..És az a gondolat nem hagyott nála semmit..Bennem van a baj?? Vagy érzéseim már megint igaznak valósulnak??Én nem tudom mit higgyek..De amiket mondott az oly őszinte... Vagy csak megvakultam egy percre??Vakságom alatt kitudja hányszor mondott igazat?Én reménykedem hogy igaza volt, az hogy szeretlek,és hogy olyan jó lenne ha mellettem lennél, és a csók, mely megváltoztathat mindent,hozzá állás mely elfedhet mindent...Érzések...mér vagytok ti??Mikor nekem boldognak kéne lenni?! Boldognak mert megtalálta őt... És ha vak is voltam, de őt mindig láttam...
Mert szeretem ŐT... Írta Ferenc Briák
Az élet legszebb pillanatai 1.Szerelmesnek lenni; 2.Úgy nevetni hogy utána fáj a hasad; 3.Nem kell sorba állni a boltban; 4.Egy szép sms-t kapni; 5.A kedvenc dalodat a rádióban hallani; 6.Amikor az esőt hallgatva alszol el; 7.Amikor olyan helyre mész ahol gyönyörű a táj; 8.Amikor kilépsz a tus alól és meleg törülközőbe csavarod magad; 9.Amikor részt veszel egy érdekes beszélgetésben; 10.Pénzt találni egy nadrágban amit rég nem hordtál; 11.Amikor saját magadon nevetsz; 12.Lazítani a barátaiddal; 13.Amikor az éjszaka közepén felébredsz és rájössz,hogy még jó néhány órát alhatsz; 14.Amikor véletlenül meghallod hogy valaki szépet mondd rólad; 15.Keresztülmenni a füvön miközben öntözik azt; 16.Minden ok nélkül nevetni; 17.Nevetni egy gondolaton; 18.Amikor nézed a napnyugtát; 19.Amikor egy olyan dalt hallgatsz, mely egy életedben lévő különleges személyre emlékeztet; 20.Amikor az első csókot kapod és adod; 21.Amikor a barátaiddal szórakozol; 22.Amikor boldognak látod szeretteidet; 23.Kézen fogva menni azzal akit a legjobban szeretsz; 24.Érezni a remegést a gyomrodban, amikor meglátod azt a különleges személyt az életedből; 25.Tudni hogy hiányzol valakinek; 26.Tudni hogy szeretnek téged.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98