【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Egyesek azt mondják ez egy ilyen játék, egyszer kérsz és egyszer mindent visszaadsz, egyszer belédrugnak még egyet, és egyszer segítenek hogyha elakadsz, és különben is fáradt lettem ahhoz, hogy mindig megfeleljek nektek.
Nem hittem el bárhogy mondtátok de mostmár tudom egyedül tényleg nem megy.Fejet hajtok ezért és én is beállok a sorba egy vagyok a sok közül szerencsés, de szolga.Elindulok a többiekkel fáj, de elfogadom mostmár ez a világ nem lesz olyan soha, olyan amilyennek én látni akarnám.
Egy dologban bízhatok csak, hogyha a végén számon kérik tőlem, hogy én egy igaz ember voltam és egy igaz életet éltem, mert ugyis csak akkor jössz rá, hogy mit rontottál el, mikor majd a pap előtt fekszel, és hogy kijavítsd a rossz dolgokat, nem-nem volt rá lehetőség, de csak egyszer.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Minél fáradtabb vagy, annál hülyébb is!Szercsi Puszcsi Láwcsi . Szétbazcsi a fejcsi ha tovcsi ígycsi beszcsi ; ) .Vastag Csabaa ŁŁŁŁŁSzex egy jó baráttal az nem számít. Az csak még egy dolog, amiben egyetértetek.párápápáráá i loven it.(L).:D"Megpróbáltam más lenni, mint ami vagyok.Mi értelme változni,hisz aki szeret,elfogad olyannak,amilyen vagyok.Aki nem fogad el annak,ami vagyok,azért meg sem éri megváltozni."A rengeteg emberből, akivel eddig találkoztam, te vagy az egyetlen, aki miatt ilyen idióta szívecskéket rajzolok a papírjaimra...Az alkohol az emberiség ellensége! Aki megfutamodik az ellenség elől, az gyáva’Miért van az hogy látok egy jó csávót,minden jó rajta és bűn ronda barátnője van???
Miért mindig a ronda lányoknak van jó pasijuk?:OSokan vitatkoznak arról, hogy mi fontos, mi fontosabb: a külső vagy a belső? De az élet legnagyobb igazsága: "A külső ami megfog, a belső ami megtart." Hiába tagadják, ez így van.
Viccesnek tartottam belépni a "Én még nem basztam kecskét" oldalra, de most már nem találom annyira viccesnek, de ha kilépnék ismerőseim csak annyit látnának, hogy már nem vagyok tagja az "Én még nem basztam kecskét" alkalmazásnak.
: Egy doboz gumi 700 forint... : Lol én 550 re emlékszem...Jó régen dugtam már...:D
mi a különbség az öngyilkosság és a transzvesztitaság között??
-peti vagyok öngyi leszek
-peti vagyok GYöngyi leszek xD
Gyermekként álmodtam és azt hittem úgy lesz,
hittem az életben és nem fájt a szívem.(8)
havat akarok!!!!!:DDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98