【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ej, ti bűnös csokik! Gyertek csak közelebb! Most legyetek bátrak, ahogy megjelenek!.¦¦¦
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!"Férfi és nő, hogyis érthetné meg egymást...mindegyik mást akar. A férfi a nőt és a nő a férfit." <3Utálom a hétfőt. Rühellem. -.-szerintem van még vér a koffeinkeringésemben! (:-Jól vagy??
-Ahham, ja! :)
-Nem baj az, majd elmúlik!!! :DDa tökéletes nem kell a hibák izgalmasak...<3Ez a mai fiatalság. Szörnyű hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú! - Az a fiú az én lányom.Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja. Az apja vagyok.Fészbúk, aki a neten vagy.Posztoltassék a Te neved.Kommenteltessék a Te országod.Lájkoltassék a Te akaratod.Amint a fészen, úgy a búkon is.Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma.És bocsásd meg diszlájkjainkat, miképpen mi is megbocsájtunk a nemlájkolóknak.És ne vígy minket az iwiwre, de szabadíts meg a myvip-től.Mert Tiéd a poszt, a komment és a lájk.Mindörökké.Lájkmen.Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, ...de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!Gyerekek, mondjatok olyan szavakat amelyeknek a vége "kő"!
Pistike:
- MészKŐ.
Jancsika:
- ForrásKŐ.
Sanyika már nagyon jelentkezik és végre felszólítja a tanár.
Sanyika:
- Szarnom KŐ!
VV Alekosz : Mindííííg minden körülmények között!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Egyetlen olyan dolog van, amely utal, hogy szüleidnek voltak fiatalkori élményei is. Így szól: - Bezzeg az én időmben...:D
A kedvenc lájkod...- Mit lehet csinálni 365 db használt óvszerrel? - ??? - Beolvasztod, készítesz belőle egy gumiabroncsot, és elnevezed Goodyear-nek!
Mikor belenézek a tükörbe, egy csúnya embert látok--ha te szerinted ez az állitás nem igaz akkor te egy kib**tt beképzelt ember vagy :P:P
Lájkold, ha eleged van Vecából :D
-Mégegyszer!!!
-Nincs az az isten.
-Hozok sört.
-Akko van
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98