【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo I lájk you! ¦ Lájkollak! ^^
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!"Voltak tündérmesék, és benne hercegek, de ma már csak rémálmok, s elmebetegek."Egy első osztályos tanuló számolni kezd:
- egy, kettő, három, négy, öt....
A tanár gúnyosan így szól:
- Örülök, hogy megy ez a szint, de már középiskolában vagyunk!Tesi órák...általános felmentések..1.Fáj a hasam..2.Fáj a fejem..3.Megvan...4.Nincs kedvem tesizni !!...szarok ráá írjon be egy 1-est ha ezzel boldogabb lesz ;)Mizu = M = megkúrlak i = izomból z = zuhanyozás u = után XDSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.Úgy imádom, amikor mindenki zajong körülöttem én pedig valami bizalmasat kezdek mondani a barátnőmnek, erre mindenki elhallgat és rám figyel...-.-"Ha valahol meglátok egy "X" -et egyből rávágom : X FAKTORLájkolja az aki szeret hülyülni XDXD <3<3Miért olyan nehéz rá haragudni?:((L)A kisfiú története Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki egy zacskó szöget, hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe. Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mint a szögeket beütni a kerítésbe. Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú, egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába. Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie. Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben.. Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt: ?Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg mennyi lyuk van ezen a kerítésen! Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt. Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen. Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad. Mindegy hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad. A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb! Tiszteld saját magad, Tisztelj másokat, Tartsd a hátad a cselekedeteidért!
Ezaaaaz!!!! :D Mehetek matekból UV-zni :D:D:D
¦¦¦¦¦¦¦Szeretlek Krisztián¦¦¦¦¦¦¦
végre ez nem egy átlagos szar lájkolós oldal... Ez jobb. Ide nem írnak fel többször valamit, se nem írnak fel annyi f@szságot... és a zsákbamacska se rossz:d
A baj nem ott kezdődik,hogy megcsaltál, hanem ott, hogy valószínű, hogy meg is akartad tenni....
XX üzenete:
De akkor most ha tudja a jelszavam mit csináljak?
Adam üzenete:
hát változtasd meg valami nehezen feltörhetőre.
XX üzenete:
Az milyen?
Adam üzenete:
hát pl legyen a nevem kis és nagybetűkkel igy: aDaM meg mögé egy szám. Melyik a kedvenc számod?
XX üzenete:
Hát tudod Lady Gagától amit múltkor hallgattunk
Adam üzenete
: DDDDDDDDDDDDDDD
áháháháháháhááháháhááháháháhááháháháháh
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98