【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Úgy bírom amikor valaki mondja hogy ő mennyire szerelmes valakibe, holott azt se tudja mit jelent szerelmesnek lenni, és amikor 4 nap múlva odamész hozzá pl: 1.mert azt hallottad hogy most rosszba van azzal a személlyel vagy 2.csak merő kiváncsságból megkérdezed hogy mi újság az illetővel ő erre azt válaszolja:1.Annyira gyűlölöm olyan bunkó totálisan kiszerettem belőle!!2.Ááá semmi én már abba a másik srácba/lányba vagyok szerelmes-.-"
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!" Ma még mosoly, holnap már könnyek.Ma még nehéz, holnap már könnyebb.Nézz az égre, a legszebb fényre,láss egy álmot, s harcolj érte."A kisfiúknak superman-es pizsamájuk van ..:)
Superman-nek meg Chuck Norris-os .. :dddA tanulni olyan ige, ami vonzza maga után a KÉNE szót. :DAz élet nem fáj, egészen addig, míg el nem kezdesz azon agyalni, hogy mennyire megváltoztak a dolgok, hány embert vesztettél el, és hogy mennyi volt ezek közül a te hibád...Egy 11 éves fiú írt az anyukája vörös rúzzsával a fehér lepedőjére.A fiú kiment a konyhába és mondta az annyának :
- Anya rajzoltam a lepedődre a rúzsóddal.
Az anya ekkor a fiút elkezdte ütni , a fiú eszméletlen lett majd addig verte, hogy a szive is leállt.Próbálta újra éleszteni de sehogy sem sikerűlt neki.
Ekkor bement a szobába, hogy megnéze a fia mit írt a lepedőjére.
Ezt állt rajta :

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ANYA SZERETLEK.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Egy pasi SEM ér annyit mint a barátnőid ;DAnnyira bírom mikor anyámmal vitázok és feladva azt mondom JÓ !
erre a válasz : DE NEM JÓ ! ... most komolyan ... erre mégis mi a fenét mondjak ? :D ÉN VISSZA AKAROK SZÓLNI ! xDA coca colás napnak mi süt a szemébe, hogy napszemüveg van rajta?utálom azokat a libákat, akik ki provokálják, h megdobálják őket hogolyoval, aztán meg sipitnak h"ne dobájá má" de közbe meg élvezikaz AVON katalógusban csak az illatosított oldalak érdekelnek.. :P
Ha azthiszed,hogy nekem rosszul esik az, hogy láthatóan nem bírsz és folyamatosan bunkózol, akkor csalódnod kell, mert ez engem egyáltalán nem érdekel, nemhogy idegesítene. Nem hiányzol az életemből, nekem elhiheted, sőt örülök hogy végre eltűntél belőle!
Minecraft ¦
A megasztár még nem is ért véget,de már is ismétlik..-.-"
diák: kimehetek a mosdóba?
tanár: nem!
diák: MENSTRUÁLOK!!!!!
tanár: ...de te fiú vagy...
a versenyzőknek, és a zsűrinek szóltak. de ha nem tűnt volna fel az xfaktorban a nézők szavaznak, gyökér-.- ha a nézőknek király l norbi kell, lépj túl rajta, de ne itt szídd. -.-"
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98