【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo -Na,hazudj már!
-De mit?
-Tök mindegy!Mond azt hogy női bugyi van rajtad!
-Őőő...jó...női bugyi van rajtam.
/semmi/
-Úúú tényleg?
-Nem nem aljas hazugság!
/megnő az orra/
Mézi:He-he biztos tanga!

Shrek¦
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Engem nem zavar ha... a fogkrémet nem hátulról nyomod ki a tubusból, ha este focit nézel a tv-ben, ha viccből oltogatsz, ha késel a megbeszélt helyről, ha elmész a barátaiddal bulizni, ha megijesztesz egy horror film alatt, ha kinevetsz mikor elrontok valamit, ha nem vagy romantikus, ha nem lelkizünk órákat, ha nem nevetsz minden viccemen... nekem mindegy, csak TE legyél VELEM!!!ha hazaérek mindig megtanulom h tanulni kell leülnöm először de mindig a facebookon kötök ki...(:Szoktál néha egy képet nézegetni magadról, és meglátni egy idegent a háttérben? Elgondolkoztál már, vajon hány idegennek vannak képei rólad? Más emberek életének mennyi pillanatának lettünk részesei? Csak gondolj bele. Lehet, hogy valaki életének fontos része vagy, úgy, hogy nem is tudsz róla!2020-ban gyerek apjától: gy: hogy ismerted meg anyut.? a: megböktem facebook-on.!:Dha tiltják megteszem, ha tanítják nem hiszem, ha nem adják elveszem, mert én így élvezem.
nem szenvedek elmebetegségben.minden percét élvezem.* ;)ϟ☀ℋΩ☂✩★✔"Ha elhagysz, veled mehetek?"★Olyan jó télen egy bögre forró csokival az ablak előtt ülni és nézni ahogy esik a hó *_* : DD,,Valójában az a bátor, aki ellenáll a félelemnek, aki legyőzi a félelmét - s nem az, akiből hiányzik a félelem."
(Mark Twain)Egy fiú elmegy a barátnőjéhez. Barátnője elmegy zuhanyozni, de a srácnak nagyon kell kullantania. De mivel úri ember nem megy el mert hát csak a barátnője kecója, de már nagyon kiakar csúszni, nincs mit tenni már annyira kell hogy nincs idő elmenni a mellék helységbe. Erre odacsokizik a szoba sarkába ( egy kutya fekszik a másik sarokban). Kijön a csaj a fürdőből, kérdi szívem mi ez a szar szag? Erre a csávó: hmm nem tudom biztos a kutyád volt...... Erre a csaj: az plüss!!!!! Pasi: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
1-10 = A játék az életem
10-13 = A számítógép az életem
13-18 = Ő az életem¦
18-22 = A haverok az életem
22-40= Az énkis feleségem/férjem az életem
40- = ohh az én drágám te vagy az életem...
- Móricka, ti mit szoktatok enni otthon?
- Lámpát!
- Ez képtelenség!!!
- Nem. Anyu este mindig azt mondja apunak: "Oltsd el a lámpát és tedd a számba!" xDD
( Anikó "meglökéséről" készült videó )
-Alekosz, mit gondolsz most, hogy ezt láttad?
-Hát Én azt gondolom, hogy amikor láttam magam, eszembe jutott a Terminátor 1. című film, amikor megláttam magam ott elhaladni a tömegben, mint amikor kereste a.. a.. nem is tudom a másik fiúnak mi volt a neve a filmben, szóval egy ilyesmi jelenet jutott az eszmbe.
Egyszer egy szakállas bölcs azt mondta: az életben két dolog számít. A békesség, és a nyugalom! Nos mind kettő meg van, mióta eltűntél az életemből!!!
miért van az hogy a kutya csak addig akarja le vadászni a kefét amíg a kezemben van???0
Az élet olyan, mint a lájkolás.Vagy tetszik vagy nem, de sohasincs olyan, hogy mindenki egyetért
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98