【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hova tűnt a Görcs ikrek, Pindúr Pandúrok, Dexter, Scooby Doo, Ed, Edd, Eddy, Fosterék háza, Bátor, a gyáva kutya, László tábor a Cartoon Network-ről? Már csak az a szaar Ben 10, Batman, star wars megy -.-"
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Micimackó bemegy a hentesboltba. Megkérdezi az eladótól: Árultok sonkát? - Igen. Micimackó feláll a pultra, előveszi a fegyverét és lemészárol mindenkit: Ezt malackáért!!Az a lány szép, aki festék nélkül, melegítőben , kócósan is szép :)Drága Apu!

Berlin egy csodálatos város, az emberek kedvesek és nagyon jól érzem magam itt.
De apa, szégyellem magam, hogy az egyetemre egy valódi-arany Ferrari 599 GTB -vel járok, mikor az összes tanár és a tanulók vonattal járnak.

A fiad, Nasser

Nagyon szeretett Fiam!

Húsz millió dollár át lett utalva a kontódra. Ne szégyeníts minket! Vegyél egy vonatot te is.

Szeretlek, ApuBocsi ,hogy ilyen kupis a szobám..." "Ja, semmi gáz. Látnod kéne az én szobámat...XDMit csinálsz?-semmit............de most komolyan a semmit hogy lehet csinálni? xDHa sok like összegyűlik hogy elkéne törölni az iskolábajárást,vajon eltörlik??? XD *LIKE*Két muffin a sütőben.
- Jaj, de meleg van idebenn...
- ÚRISTEN, EGY BESZÉLŐ MUFFIN!!!!bírom amikor jóba vagyok valakivel, viszont a hátam mögött kibeszél. ember! visszajut hozzám.. ;)Utálom amikor elköszön,és még jo sok ideig elérhetö -.-"Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz malac? - A FALRA FESTEM AZ ÖRDÖGÖT! - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!!
jAMEsbAUd>Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol
Nem nézem a való világot!
˘˘˘
-bazzeg Zsófi estem egy seggest a jégen :|
-előre vagy hátra?:O

-.-: D
Egy tini fiatal pár beszélget: Lány:Szeretsz? Fiú:Igen. ... lány:Ha szakítanék veled,mit tennél? Fiú:Visszamennék az exemhez,mivel szeretem. A lány sírva fakad,szakít a fiúval.Másnap a fiú elmegy a lányhoz: Lány:Hát te? Fiú:Hát Én?Nem azt mondtam, hogy visszamegyek az exemhez,mert szeretem?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98