【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Nem mindegy, hogy beléd fagy a szar is vagy beléd szar a fagyis ˘
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!persze imádok hóesésben sétálni..imádom mikor lefagynak a lábujjaim..imádom mikor hazaérek és úgy néz ki a hajam mint egy most szabadult elmebetegnek..imádom ha csurom víz lesz mindenem tőle..két szóval: Imádom a havat!!:DFiú: Szeretlek :) ♥ Lány: Ezt csak azért mondod, mert még nem találkoztál a barátnőmmel, aki sokkal csinosabb mint én. Épp ott áll mögötted!. Fiú: Hah, én is olvasom ám azokat a sz*r lájkolós oldalakat;))"Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fentmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy érdekled őt, és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: 'Ő az'."Hiába nézel mindig... abból nem tudom meg hogy szeretsz-e még =/szeretem a havat,meg csodálatos is.. csak azt nem szeretem mikor elolvad:S- Hogy kell berakni egy zsiráfot a hűtőbe?
- ???
- Kinyitod az ajtót, beteszed a zsiráfot, becsukod az ajtót. És az elefántot hogy rakod be a hűtőbe?
- ???
- Kinyitod az ajtót, kiveszed a zsiráfot, beteszed az elefántot, becsukod az ajtót. Az állatok királya, az oroszlán gyűlést szervez. melyik állat nincs ott?
- ??? -.-
- Hát az elefánt, mert a hűtőben van! És van egy folyó, tele krokodilokkal, de nincs híd. Hogy mész át rajta?
- ??? -.-"""
- Hát simán átúszol, a krokodilok a gyűlésen vannak... :)
A férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
- Hol voltál egész éjszaka?
- Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét, sejtelmesen rám mosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra, szétnyílt a blúza, én nem bírtam visszafogni magam, és belecsókoltam a nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a fejünket, végül a lakásán kötöttünk ki, és egész éjjel szeretkeztünk.
- Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a kurva Windowst akartad felinstallálni a gépedre!
bazdmeeeg. szörnyethalnál ha leugranál az egodról az IQdra -.-""""
Nem vagyok tanuló, és bejárok be az első órákra. A világ egyik legrosszabb és legnehezebb óráján szívok: biztonságtechnikán. És rajtam kívül még több millióan értik, amikor azt mondom: kicsengetnek. Nem örülök, ha a diákok összekeverik a puskázást a csapatmunkával. Büszkén gondolok a nyári szünetre és szeretem a kicsengetéseket, a téli és a nyári szünetet. Itt ülök a terem legelső asztalán... Felolvastatásban mi vagyunk a császárok? és igenis nálunk élnek a legboldogabb gyerekek...MAGYAROSRSZÁG!! ÉN ÍGY SZERETLEK.¦
Bauxit leves :DD ¦

By:Nikcsi?
"Az égre néztem fel mikor az első pofont kaptam, én térden csúszva másztam,na de ő csak nevetett rajtam ,csak az kérdeztem miért, miért pont velem,de nem jött rá a válasz és meg töröltem a szemem, azt az egyet megtanultam ,hogy a nőknek nincsen lelke úgy cserél le sokszor mintha tiszta bugyit venne"
-Jajj de utálom az embereket.
-Leszarom.-De a végén már annyi mindenkit leszarunk,hogy már nem lesz kit leszarni.˘
I ¦ Basketball!
Nem tudom mit egyek, hívogat a rántotta de este fél 11 van...korai reggeli?
Szőke nő nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak kifelé.
Mire az orvos:
- De hát az nem lehet, vetkőzzön le, hogy alaposabban megnézhessem.
Megvizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni és azt mondja:
- Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a "Csikita" banánról0
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98