【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Fluor nem buzi - írta Fluor, aztán visszavette SP faszát a kezébe. ˘
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Birom mikor a tanár magyarázza az anyagot és megkérdezi hogy "értettétek?" mi bólogatunk és mondjuk hogy igen, közbe azt se tudjuk hogy mivan :DDD-itt a karácsony.:$
-tudom.;)
-te mit kérsz.?
semmi különöset.:)) te.?
-téged a fa alá.;)Imádom amikor veszek egy chipset és csak félig van -.-Szeretem a füstölőket! ❥Éljen a suli! De nélkülem :))Ha ezt a sort már elolvastad nyomj egy Like-t !Nő: - Mit tennél ha meghalnék? újra nősülnél?
Férfi: - Kizárt
Nő: - Miért nem?Nem szereted a házaséletet?
Férfi: - Dehogynem
Nő: - Akkor?
Férfi: - Najó akkor újraházasodnék.
Nő: - És a mi ágyunkban aludnál vele?
Férfi: - Hol máshol?
Nő: - Lecserélnéd az ő képeivel az enyémet?
Férfi: - Hát ez tűnik megfelelő dolognak.
Nő: - És használná a golfütőimet?
Férfi: - Nem mert balkezes.
Nő:(csend)
Férfi: - B**megbírom amikor jóba vagyok valakivel, viszont a hátam mögött kibeszél. ember! visszajut hozzám.. ;)❝A szerelem egy vadállat, üldöz, végül utólér.Vadászni megy csóknál és gyertyafénynél . Az elején forró aztán jéghideg...a végén fáj.❞A nászéjszaka intim, boldog perceiben az újdonsült férj nem tud ellenállni a kiváncsiságának, és izgatottan kérdezi nejét:
- Mondd, drágám, hány férfival feküdtél le előttem?
A nő hallgat. A férfi félóra múlva megszólal:
- Most haragszol, drágám?
- Dehogy haragszom, csak számolok. xDDDDDD
I lájk you! ¦ Lájkollak! ^^
Furcsa érzések..

Furcsa érzések..talán nem is igaz talán...Nagyon szeretem,de félek hogy ő már nem...Egy eszköz lennék talán?? De az nem lehet, olyan szépen indult minden...Kavarognak bennem az érzéseim...És mint rút kis kacsa búsulok...Nézem tükörképem...Én nem kellek senkinek...Túl szépnek indult ahhoz, hogy igaz legyen...Igen is engem szeretnek.Fáj hogy mit gondolok... de mindenen áttörnek érzéseim,efelől vannak a gondok..Szeretem tiszta szívemből szeretem,és elveszíteni féltem...Félek egy új csalódástól, mert érzem azt már nem élném túl.Boldogan kelek, mert azzal a tudattal kelek hogy ő ott lesz és vár rám.De mi van ha mást vár??És engem már elfeledett...Mi van ha csak egy porszem voltam életében és az, hogy szeretlek nem jelentett semmit...?Mi van ha még porszem se voltam...? Hanem csak egy gondolat..És az a gondolat nem hagyott nála semmit..Bennem van a baj?? Vagy érzéseim már megint igaznak valósulnak??Én nem tudom mit higgyek..De amiket mondott az oly őszinte... Vagy csak megvakultam egy percre??Vakságom alatt kitudja hányszor mondott igazat?Én reménykedem hogy igaza volt, az hogy szeretlek,és hogy olyan jó lenne ha mellettem lennél, és a csók, mely megváltoztathat mindent,hozzá állás mely elfedhet mindent...Érzések...mér vagytok ti??Mikor nekem boldognak kéne lenni?! Boldognak mert megtalálta őt... És ha vak is voltam, de őt mindig láttam...
Mert szeretem ŐT... Írta Ferenc Briák
baammeg. úgy utálom hogy az oldalon olvasgatom és midníg csak a Vecáról meg aKirály L. Norbiról van szó. bazzmeg akkora nagy a szád. akkor miért nem szavaztál idióta köcsög. és elegem van belle hogy minden oldalon ezvan. cső.
nagyban tolom az msn-t mikor látom hogy Ő bejelentkezett.várom hogy rámirjon...eltelik fél év még mindig nem ir rám. én meg csak várok..várok,és várok.és egyszer csak éjféltájt látom hogy kijelentkezett,és belegondolok hogy egy szerencsecsomag vagyok...és én is kilépek.ez lejáccódik nap mint nap.mikor egyszer ráveszem magam hogy ráirok.erre kijelentkezik.grat!
Inni csak mértéktartóan lehet. Mérték a vödör, tartó az asztal. By: Betyárköri
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98