【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Utálom mikor mondok valamit erre vissza kérdeznek hogy tényleg???
......... Nem bazdmeg hazudok ...........
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Az a legjobb, mikor már olyan fáradtak vagyunk, hogy mindenen nevetünk. :DDDRégen, hogy a lányok fenekét meglássák le kellett húzni a bugyijukat.. Ma meg már szét kell húzni, hogy lásd a bugyit :D:DA barátaid megkérdezik, hogy miért sírsz…míg a legjobb barátod máris készen áll egy lapáttal, hogy eltemesse azt a lúzert, aki miatt sírsz." ..Bocsájtsd meg, és felejtsd el
a kezem fogd, ne engedj el,
Fogadd el, és nefelejts el." :) ♥ by.: BrigCsí.Egy gazdag pasi bemegy a bárba, leül egy asztalhoz. A szomszéd asztalnál egy szőke bombázó ül egyedül. A férfi rendel egy üveg italt a nőnek. Nemsokára a nő visszaküldi az italt, a címkéjén egy levéllel: "Ahhoz, hogy ezt az italt elfogadjam, rendelkezned kell egy Mercedessel, 1 millió dollárral a bankban és 20 centinek a gatyádban." A férfi elolvassa, majd mellékeli a saját levelét: "Van 2 Mercim, 2 millió dollárom a bankban, de a kedvedért nem fogok 10 centit levágni..."‎173 éve és 34 napja próbálok leszokni a cigiről mert aztmondják, hogy halált okoz.▁▂▃▄▅▆▇█░▒▓★♫Music♫★▓▒░█▇▆▅▄▃▂▁Barbara Straisend... uuuúuúúúuúúuúúúuúuúúuu....uúúuúúuúúuúúuúúú!pos???o ?z? u?qzo?i? ??? ? uo????zs ?qp???? ? ?bo??u ??s?
hazaértem & megöleltem a radiátort... :D
utálom, hogy két nap együtt járás után a csaj:"szeretsz?" erre a srác:"szeretlek", aztán két hét múlva szakítanak, és máris mindketten egy másik embert "szeretnek"
ha én kimondom, hogy szeretlek, az nálam azt jelenti: te vagy az egész életem, és más nem is kell
elég, ha egy élet során egyszer kimondom, de az akkor szívből legyen
-a VB egyenlő a Vörös Borral??? o.O d˘
: D
"Az élet olyan, mint a lájkolás.Vagy tetszik vagy nem, de sohasincs olyan, hogy mindenki egyetért..."
jánuscikib ‹ sosetalálodki...(6) xD
hol a faszban van a globális felmelegedés:D?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98