【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo -Milyen a falusi abortusz?
-??
-Levlövik a gólyát...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Az érzés mikor várod a választ, mikor érzed hogy alakul valami, de megvan még a kellemes bizsgergés, a pozitív bizonytalanság...mikor pillangók vannak a gyomrodban, tudod hogy meg fog csókolni, tudod hogy ugyanarra vágytok, de mindketten tökéletesre akarjátok a pillanatot...ezért megéri várni és élvezni minden percét.Férj egy pár órai horgászat után úgy dönt, hogy kiköt a csónakjával, és pihen egy kicsit. A feleség ekkor úgy dönt, hogy elviszi a csónakot egy kicsit, és majd olvasgat a tó közepén. Be is indítja a motort, behajózik, és lehorgonyoz. Nem sokkal később megjelenik a horgászellenőr. - Hölgyem! A tónak ezen a részen tilos a horgászat! - De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok! - Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti! - De mondom, hogy olvasok! - Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam! - Olvasásért? - Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti! - Jó, de én meg akkor följelentem szexuális zaklatásért! - De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit! - De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti! - További szép napot Hölgyem! - és ezzel továbbállt. Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nővel, aki olvas, mert az valószínű gondolkodni is tud!A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.Mikor kicsik voltunk, az unokatesómmal gyakran játszottunk olyat, hogy letéptünk egy virágot, hogy megtudjuk, mennyire szeretnek minket. Többnyire lényegtelen volt, hogy ki az, a lényeg a játékban volt. Téptük sorra a szirmokat és soroltuk: szeret, nem szeret, szívből, igazán, egy kicsit, semmit. Belátom, semmi értelme nem volt, de mi akkoriban nagyon jól szórakoztunk rajta.

Aztán rájöttünk, hogy mennyivel bonyolultabb kérdés a szeretet ennél. Ha ő szeret, én viszonozni tudom-e? Vagy pont az ellenkezője, amikor én nem szeretem, de ő viszont engem nagyon... És ez már nem olyan jó játék. És ez még csak a szeret - nem szeret. Mert ha szeret, akkor mennyire és miért? Ha nem, akkor lehet rajta változtatni? Megéri egyáltalán?❤Az aki voltam egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen. Valami elmúlt... hogy lassan, felnőttem én. Mégis úgy vigyázol rám, mint amikor még: Nem tudtam milyen jó nekem, hogy itt vagy mindig így legyen! Így legyen. Mindig itt legyél.❤Jézus, ki vagy a mennyekben... én is kivagyok itt a Földön...Mi a különbség az okos szőke nő és az UFÓ közt?
Ufót állítólag már láttak! :DEddig nem tuttam mi hiányzott az életemből de mostmár tudom h te voltál az!
Szeretelk kincsem <3rohadt menő hogy több pia ment már le a torkodon mint víz, hát még az de menő lesz amikor a májátültetésre várszKisgyerek sír a húsbolt előtt.Odamegy hozzá egy férfi és kérdi:
-Mért sírsz,kisfiú?
-Mert nem emlékszem,hogy anyukám mit mondott:Csabikám,vegyél egy kiló gyulait,vagy Gyulám,vegyél egy kiló csabait.
-És hogy hívnak?
-Zolika. xDDD
Ha már egész nap a fejemben járkálsz,legalább a cipődet vedd le,hogy ne legyen piszkos a fantáziám :D
Egy izzasztó, kemény tesi óra után a fiú már csak arra várt,hogy egy jót zuhanyozzon amikor meglátta a zuhanyzónak nincs zuhanyrózsája, mi több nem is tudott volna másként lefürödni, erre a fiú szerényen bekopogtat a tesi tanárok szobájába, és megkérdezi: Itt kell kérni zuhanyrózsát? ..... Ezt a kérdést hallva mindenki nevetésben tört ki ..... Erre a tesitanár válasza: Addig verje a titkárságon az asztalt amíg hozzá nem vágnak egy zuhanyrózsát ˘
De szét vernék egy gitárt valakin, csak az a baj, hogy sajnálnám a gitárt!!! :D
Akik alulról felfele gombolják a pulcsijukat és nem fordítva :DDDDD
Kurvára nem kell röhögnöm, mikor az exem egy ocsmány csajjal/fiúval jön össze, mert ha azzal is beéri, én sem lehetek valami nagy szám :O =/
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98