【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Miatta szoktam át az ágy másik felére +¦>
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Fura, ha azt mondom, szeretem, nem hisznek nekem.... ; ha azt mondom, nem szeretem, mindenki azt mondja " Na perszeee..." Akkor ez most hogy van? :( :$bárcsak minden mese igaz lenne : / ✩4 alap kérdés az iskolában: Jön? Írunk? Volt házi? Tesizel? :DAngol órán ha valaki azt mondja, hogy LÁJK mindíg felkapom a fejemet mert azthiszem magyarul beszél:Daz nem rizsa, hanem rizs basszus !!!!Három denevér ül az ereszen. Egyikük megunja a beszégetést és elrepül. 10 perc múlva múlva véresen jön vissza.
- Hát veled mi történt?
- Látjátok a völgyben a birkákat?
- Igen.
- Kiszívtam a vérüket.
Elmegy a másik is. 20 perc múlva véresen jön vissza.
- Mi történt veled?
- Látjátok a völgyben a marhákat?
- Igen.
- Kiszívtam mindnek a vérét.
Na a harmadik is kedvet kap, elrepül ő is. Öt perc múlva
véresen jön vissza, de nem csak a szája széle, hanem mindene csupa vér.
- Veled mi történt?
- Látjátok azt a bazi nagy tornyot?
- Igen.
- Na, én meg nem láttam.Reggel kelni kéne..na még 10 perc..még csak 45 van..na még 5..még csak 50..
'nincs kedvem felkelni álmos vagyok és ki nem szarja le az iskolát!' hopsz..elkéstem.;)Hogy mit csinálsz most? Én tudom. Épp lájkolós szövegeket olvasgatsz, totál belemerülve a kockulásba:D most elmosolyodtál:D kíváncsian várod mi lesz a folytatás.. megint mosoly:D most kicsit nézz körbe, és vedd tudomásul, hogy mennyi idő telt el, és már megint mennyi időt elcsesztél fészbúkozással:D most pedig szállj ki... most azt gondolod "hülye leszek" és inkább maradsz:D most pedig lájkolod ezt :)Fáj, mikor nem szeretnek viszont, de még fájdalmasabb, hogy ha szeretsz valakit, és nem mondhatod el Neki hogy mit is érzel..-Jól vagy??
-Ahham, ja! :)
-Nem baj az, majd elmúlik!!! :DDHa már egész nap a fejembe járkálsz,legalább a cipődet vedd le,hogy ne legyen piszkos a fantáziám!:D22:22 kívánj valamit ! - kívánlak : )Olyan szomorú mindig egyedül lenni,
Valakit mindig hiába kereseni,
Valakit várni, aki nem jön többé,
Valakit szeretni, titokba ÖRÖKKÉ.!(L)(U):/Úgy birom amikor a fiúk azt mondják hogy ők a természetes, és kedves lányokat szeretik, mégis mindig hülye picsákkal látni őket...-.-"
"-Nem szeretem. Csak..Nagyon hiányzik, ha meglátom összeszorul a gyomrom, és állandóan rágondolok. Mindenről Ő jut az eszembe.
-Na látod. Szereted.
-De nem.
-Miért nem?
-Mert tudom hogy Ő nem szeret engem. Minek szeressem? Csak nekem fájna.
-Így is fáj..
-De így könnyebb lesz egy napon elengednem."
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98