【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mostmár csak Takács Nikolas nyerheti meg az X-factort.d
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.lázadunk azok ellen akik télen azért harcolnak h ne essen a hóó :D liikkkeeeeee"A pénz nem boldogít, de jobb egy limuzinban bőgni, mint a villamoson."Nem zavar ha az exemet mással látom....A szüleim arra tanítottak
kiskoromban hogy a megunt játékaimat adjam oda a rászorulóknak... ;) :DUTÁLOD A KÉMIÁT? ITT A HELYED... FACEBOOK MINDENT MEGOLD :Da föld olyan mint, egy sakktábla... csak több a paraszt:DAz egyetlen olyan dolog, ami kb. 10 éve reklámokban van:a kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét...:Dmindíg aztakarod, hogy ne kelljen suliba menni, de mikor beteg leszel és unatkozol hiányzik.Nem szabad elveszni hagyni a bennünk élő gyereket, mert a bennünk élő gyerek véd meg minket attól, hogy megbolonduljunk...Egy férfi a nudista strandon keresett magának egy napozóágyat. Amikor egy kislány odalépett hozzá, az újságot, amit épp olvasott, rádobta a farkára. A kislány megkérdezte:
- Mi van ott az újságod alatt?
A szivar gyorsan kapcsolt, és azt mondta:
- Egy kismadár.
A kislány tovább állt, a szivar pedig elszunnyadt a napozóágyon. Amikor
felébredt, egy kórteremben találta magát, és szörnyű erős fájdalmai
voltak.
Egy rendőr faggatta, hogy mi történt vele:
- Nem tudom - válaszolt az ürge - a strandon feküdtem egy napozóágyon, odalépett egy kislány, kérdezett valamit, majd azt hiszem, elszunnyadtam, és a következő, amire emlékszem, hogy itt vagyok.
A rendőr visszament a strandra, megtalálta a kislányt és megkérdezte, mit csinált azzal a meztelen pasival:
- Vele? Semmit! A madárkájával játszottam, de az szembeköpött, ezért
kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait, és felgyújtottam a fészkét. xDDD
?
A gyerekeknek mindig hallgatniuk kell a szüleikre, de miért van az, hogy egy átlag gyermekélet során, a szülők alig-alig hallgatnak a gyermekükre? Lehet, hogy a gyermeknek nem mindig jön ki a száján egy egyenlet vagy egy Euró árfolyam számítás, de néha észre kell vennünk azokat az apróságokat, amiket a pici szájuk kiejt. Ha felnőttként s szülőként meghalljuk ezeket az apró kis tanácsokat, meglátjuk a gyermek szívében lakozó értelmet, kedvességet, de legfőképpen a szeretetet.
Gy.M.H.
dogát irunk. végén.na milyen lett a dogád? áá szar lett 1-es lesz. kikapjuk.na hányas lett? 5-ös. anyád!!
Nem ír rám...hiába szugerálom! XD Hát én azért sem fogok :D :P
Férj a feleségnek:
- Gondoltad volna, drágám, hogy a házastársakat ugyanolyan jogok illetik meg?
- Fogd be a pofád Béla, és vasalj tovább! ˘
nővérem részegen elesve elesik a fűszálban:miéééért jöttél nekem te köcsöööög-ilyenkor szeretem a testvéreket,amikor lehet rajtuk röhögni¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98