【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo 1000 like ,és Sass Elisabeth (az osztálytársam) elindul a következő Megasztárban,vagy X-faktorban!!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Az életben nem az a tragédia, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.Egyszer úgy kipróbálnám egy áruházban, hogy futok megfordítom a siltessapkámat, eldobok egy narancsot és ezt kiabálom: " PIKÁÁÁCSÚÚÚ TÉGED VÁLASZTALAK! " :DHa szeretsz valakit, tiszta szívből, akkor sohasem felejted el. Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod. Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza. S egyszer, ha szembejön veled, rád mosolyog, s életedről kérdez, csak annyit tudnál felelni: hiányos... Mert este, mikor lefekszel, párnádra hajtod fejed, elindul a kisfilm, peregnek az emlékek és a könnycseppek. Mindig is szeretni fogod, történjen bármi..szeretni valakit valamiért. <3Addig nincs baj, ameddig egy okos hülyéskedik....
...de, ha egy hülye okoskodik....hogy hivják az anya kigyot ? .... Anyakonda xD1 + 1 = 69 :PMiért van az hogy a tél mindig a rossz kedvet hozza,de amikor az ünnephez érünk fülig érő a mosoly :)A mai napig tisztán emlékszek az első pár szóra amit beszéltünk :)Pistike mindig is komp szeretett volna lenni,de nemkomplett. :DSör, bor, pálinka!Lájkold,ha szilveszterkor, teis fullon leszel a legjobb barátaid társaságában ! : )))
Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy ?nincs?. Amikor a sors letépi rólunk azt, akit szeretünk, s ott maradunk kifosztva, egyedül ? a hiányban döbbenünk rá..., mennyire szerettük. Utólag. És jönnek az emlékek: a közönyös hétköznapok, a szürke reggelek, a fáradt fölkelések, a rosszkedvű morgások, veszekedések, összezördülések, a kellemetlen esték, amikor nem történt semmi, csak ültetek egymás mellett, üresen ? a hiány fájdalmas érzésével visszanézve villámfényben látod meg a múltadat, s azt kiáltod:- Milyen hülye voltam! Nem láttam, milyen kincset szórok szét minden percben és órában!... Bár akkor tudtam volna, amit most tudok: hogy ajándék volt vele az élet! Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is! Másképp szólnék hozzá? Másképp látnám, másképp ölelném? És elmondanám neki azt, hogy? Mit is?... Amit nem lehet elmondani.
Mit csinál a skót, ha fázik?
- ???
- Közelebb ül a gyertyához!
- És mit csinál, ha még mindig fázik?
- ???
- Meg is gyújtja!

Hogyan lehet felismerni a gazdag etiópot?
- ???
- Márkás óra lötyög a derekán˘

Mórickáék magyarórán hülyülnek, ezért a tanárnő feltesz nekik egy kérdést:
- Pistike, mondj egy mondatot a hajóval és a békával!
- A béka felugrott a hajóra.
- Most te, Jocó!
- A béka leugrott a hajóról.
- Rendben, és most te jössz Móricka.
- Békapod a faszom hajó, ha nem jó!
mit penget az ügyvéd? Joghurt XD by Adrián Mátrai
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98