【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mikor idősebb leszek és a kislányom megkérdezi, hogy ?Anyuci ki volt az első igazi szerelmed?? Nem akarok régi képeket előszedni csak a szoba végébe mutatni és azt mondani ?Nézd kislányom ott ül.?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Aki csak nézni szereti a havazást, kimenni és megfagyni már nem. ;)Hamupipőke? Belevaló kis nő volt, lopott egy jó ruhát, tökből hintót csinált, és elcsábította a herceget:) Miért baj az, hogy nem akart egész életében lencsét válogatni?Bírom, amikor a gyalogos vár arra, hogy zöld legyen a zebránál a lámpa, addig végig a lámpát figyeli, s amint zöldre vált, nézegeti a talajt, és úgy megy át. :)Fészbúk,aki a neten vagy. Posztoltassék a te neved. Kommenteltessék a te országod. Lájkoltassék a te akaratod. Amint a fészen úgy a búkon is. Mindennapi posztjainkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg diszlájkjainkat, miképpen mi ismegbocsájtunk a nemlájkolóknak. És ne ......vígy minket az iwiwre de szabadíts meg a myviptől.... Mert tiéd a poszt,a komment és a lájk. Mindörökké. Lájkmen. :'D ♥'Egy perc egy pillantás,s tudtam azt Ő más. Rögtön fejre állt az élet a világ.'♫❤Ha Tél akkor Forraltbor. ha Nyár akkor hidegbor. :DKéső esti beszélgetés fészbukon: "te miaz neked kiírva hogy holnap írunk matekból" ??? :O "hát hogy írunk. :|" "mivaaaaan? O___________O" :DEgy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?amikor valaki a szövegének a végére oda írja hogy: lájkoold léécciii. *.*
csakazértsem lájkolombazzmeeggg.. x"DDamikor látom a kezdőlapon hogy ez és ez ezt és ezt lájkolta én is minidg elkezdek lájkolgatni : DDDMindig is tudtam, hogy ha majd a sírásokra emlékszem vissza, nevetni fogok, de sosem gondoltam volna, hogy ha a nevetésekre emlékszem vissza, sírva fakadok.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni.
szeretem .. de ő nem ugy néz rám :( nagyon rosz érzés ugyérzem belehalok, hogy ujra lássam. De csak annyit kéne mondania nekem,hogy hagyjam békén nem akar tölem semmit.. de nemmondja és én szeretem és nemtudom elfelejteni megörülök ¦
ird be google forditóba : jjjjjjjjjjjjjj zzzzzzzzzzz ssssssss és halgasd meg XD mindkettő nyelvet állítsd németre!!!
Nagyon szép a hó meg minden. Megértem hogy mindenki örül, hogy itt a karácsony, szilveszter, ünnepek és stb...
De amikor a 10 kilós táskával teljesen átfagyva, a beázott cipőbe, megfagyott újakkal, pofádba fújt hóval, és mikor elcsúszol a jégen és még egy jónagyot esel és aztán végre beérsz az iskolába hajnalok hajnalán, akkor gondolkozz el mennyire szép a havazás. :DD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98