【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo 4-9 éves: Jön a meseeee :D
9-13 éves: Mese? Hagyjad már, az olyan gyerekes -.-"
14-20 éves: Jujj mese :D Nézzük már meg ! x)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Imádom a forrocsokit télen hógolyozás után :P :D ♥Hiányoznak azok az idők amikor a fiúkról csak úgy beszéltünk, hogy megint meghúzta a hajam vagy, hogy az a hülye fellökött.Hisz jobban hangzik, mint az, hogy összetörte a szívemet és egy ideje már rám se néz. :'(Néger bölcs irta egy fehér szomszédjának:

-Mikor megszületek: fekete vagyok.
-Mikor felébredek: fekete vagyok.
-Mikor lesülök a napon: fekete vagyok.
-Mikor fázom: fekete vagyok.
-Mikor meghalok: fekete vagyok.

DE TE:

-Mikor megszületsz: rózsaszín vagy.
-Mikor felébredsz: fehér vagy.
-Mikor rosszul vagy: zöld vagy.
-Mikor lesülsz a napon: piros vagy.
-Mikor fázol: kék vagy.
-Mikor meghalsz: lila vagy.

Ezek után van pofád engem színes bőrűnek nevezni!!?? :DDImádomm a forraltbort!! <3Aki szeret énekelni............................................csak NEM TUD !De szeretném néha,hogy az álmok valósak lennének..:(Mit mond Hófehérke, mikor reggel elmegy a hét törpe?
-Ez a hét is elment...

És mikor visszajönnek?
-Újra itt a hét-fő!!!! :DD

hehehe...Van itt egy ilyen lájkolós szöveg:
"Amerikai tudósok megállapították, hogy a lájkolás boldogít, a boldogság pedig hosszabbítja az életet. Úgyhogy lájkolj az életedért. "
És képzeld, már 5 ezren lájkolták ......Fiú: Olyan gyönyörű vagy.. Lány: Ezt csak azért mondod, mert még nem láttad a barátnőmet. Éppen ott áll mögötted. - A fiú hátranéz és megszólal: Dehát nincs is itt senki. Lány. : Tudod.. Ha igazán szeretnél, nem néztél volna hátra.. ˇ-ˇEgy bulin egy osztálytársam (legyen E) hosszas vita után fogadott egy másodikos sráccal (legyen K), hogy ő bizony hamarabb meg bír enni egy állati nagy vöröshagymát hámozas nélkül, csak úgy nyersen. Sőt, ad K-nak 20 mp. előnyt.
Na, felkészültek, K elkezdi zabálni a hagymát, első harapás után kifordulnak a szemei, folyik a könnye, taknya, nyála, de azert tömi magába hősiesen. A 20 mp letelte után pedig (K már majdnem végzett) az addig mosolyogva, és tökéletes nyugalommal álldogáló E megpaskolta a vállát, és csak annyit mondott:
-Tudod mit? Nyertél.
A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem bekerülni közéjük...˘
Kurvára idegesítőő az hogy inenn le szedik ezeket a szarokat átírják és beküldik még1x csak hogy küldjenek vaalamit! okéé köszi ájjatok már le bazdmeg! ˘
Lájkold, ha eleged van Vecából :D
gyönyörű a összebaszott tetoválás az alkarodon te istentelen csicska! nyugodj meg bob marley is arcon hányna!
Miért változnak az idők? Miért kell az embernek felejtenie? Miért nem lehet minden emléket a szívemben őriznem? Miért halok meg úgy,hogy az akit világéletemben a legeslegjobban szerettem,még csak nem is ismert (U)
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98