【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo A nők nem beképzeltek csak a fiúk túl önteltek ahhoz hogy elfogadják,ha valaki őszinte velük..
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Ha nem szól semmit csak ölel♥A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom.Sokszor ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem.Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül.De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság,és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni.Szeretek beszélni! :)Csak az első milliót ne kérdezd meg honnan van, a többivel el tudok számolni ×Daz örökre szó semmit sem ér :$ / lásd: fiuk azt mondják a lányoknak ( és fordítva is ) :örökké szeretni foglak... rá pár napra: sajnálom már nem szeretlek (N):)3 férfi beszélget egy kávézóban: Az első aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb karja A második meg aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb feje A harmadik meg azt, hogy neki van a világon a legkisebb farka. Mind a hárman elmennek a Guiness rekordok hitelesitőjéhez. Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a
Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a kávézóba, hogy tényleg neki van a legkisebb feje mire a harmadik idegesen beront a kávézóba és azt üvölti, hogy ki a faxom ez a JUSTIN BIEBER?kiütném az olyanokat akik körüziket küldenek tovább, de mindenkinek azt mondják h mennyire útálják azokat... -.-"- Hét végén ünnepelünk. Eljössz? - Mit ünnepeltek? - Lakodalom lesz. - És, ki nősül? - Az anyósomat vette el a jóisten.Télen a nyarat várom, nyáron meg örülök hogy nyár van (Y):D-Anya ,hordhatok mini szoknyát?
-Nem.
-Anya,hordhatok tűsarkút?
-Nem .
-Anya kisminkelhetem magam?
-Nem .
-De hát anya 18 éves vagyok!!!!
-fejezd már be, Gábor !2011 remélem sokkal jobb évem lesz, mint a 2010........-.-Ő :)❤Tanár: Van házid?
Diák: Van. Töltsek?

Tanár: Szeretném látni anyádat!
Diák: Hozzak róla fényképet

Tanár: Szeretnék órát tartani!
Diák: Levegyem a falról?

Tanár: Kidoblak az ablakon!
Diák: Mi vagyok én, üres üveg??

Tanár: Kiváglak az óráról!
Diák: Adjak ollót?

Tanár: Mér nincs házid?
Diák: Mert áramszünet volt és azt hittem, hogy még nem fogyott ki a tollam...

???
Kovács korházba kerül. Egy hatalmas kórteremben helyezik el. Elszörnyedve tapasztalja, hogy az éjszaka folyamán több beteget tolnak ki lepedővel letakarva. Reggel a vizitnél reklamál a főorvosnál:
- Főorvos úr, igazán fenntarthatnának egy külön kórtermet a haldoklóknak.
- Röhögni fog. Ez az.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98