【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Szerelmes voltam.
de elmúlt, mert ő sem szeret. egész jól megúsztam, hogy kiszerettem belőle, amint megtudtam, hogy legnagyobb ellenségemet szereti. akinek az ízlése ilyen rossz...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!-Mit szeretnél karácsonyra?
-ŐT!Soha ne engedd, hogy a legjobb barátod elhagyjon, és ami a legfontosabb. Senkinek se engedd, hogy megváltoztassa azt, ami igazán te vagy.✔Annyira szeretek forró teával a kezemben meleg takaróval kiülni az ablakba és nézni h esik a hó az uccára. (LLL) : DÉva megkérdezi Ádámtól:
- Ugye szeretsz még???
Mire Ádám:
Miért kit szeressek b*meg???Nincs olyan hogy csak egy csaj tetszene neki !!
mindig van egy másik ..:/Van pár pillanat amiért megéri élni.Látszólag semmiség az ember mégis érzi.Jó pár pillanat,van belőle bőven,kettesben kézen fogva mezitláb a fűben.Mikor megszűnik minden,mikor nem számít semmi,pont így,pont most veled szeretnék lenni! <3<3<3Egyszer felmérést végeztek az agresszív viselkedésű gyerekekről. Egy nő aki a felmérés résztvevője volt, látott egy gyereket a a játszótéren, aki egyedül ült és éppen ketté vágott egy gilisztát, a nő közelebb ment és ezt hallotta:
- nesze, így már nem leszel egyedül :')annyira rosszak nélküled a napok :(:(Reggel első gondolatom: megnézem a facebook-om. Az első órán: megnézem a facebook-omat,a második órán: megnézem a facebook-omat, harmadik órán: megnézem a facebook-omat,negyedik órán: megnézem a facebook-omat, a buszon: megnézem a facebook-omat, egész délután facebookozok és lefekvés elött mi jut eszembe..? : meg kéne nézni a facebook-omat. (: <3milyen furcsa,hogy csak a szép emlékektől,a boldog pillanatoktól tudok sírni...de azoktól viszont nagyon fájdalmasan..
Tanév kezdete van, leküldi Isten Szent Pétert a Földre, hogy nézze meg, mit csinálnak az egyetemi hallgatók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy kérdi tőle Isten, mit látott.
- Hát, az orvosi egyetemen tanulnak, a jogon úgyszintén. De a Műegyetemen... csak buliznak.
Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri, mondja el mit látott.
- Az orvosi egyetemen szakadtak bele a tanulásba, a jogon ugyanúgy. De a Műegyetemen buliznak, lógnak, szórakoznak.
Év végéig többször megismétlődik a helyzet, mikor is vizsgaidőszak előtt megint lemegy Szent Péter, mikor visszajött, kérdi Isten tőle:
- Nos, mit láttál?
- Az orvosin reggeltől estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a jogon szintén.
- Hát a Műegyetemen?
- Ott már csak imádkoztak...
- Imádkoznak? Jó! Akkor ezeket átengedjük!
make my wish come true,baby all i want for christmas is you :)
"Szívesen kikaparnám a szemeidet, de megérdemled hogy minden nap tükörbe nézz." <- Na ezt inkább ÍGY mondanám: Szívesen kikaparnám a szemeidet, de az nagyobb büntetés, hogy minden nap látnod kell magad a tükörben.
Baleset a körforgalomban. Karok, lábak és egyéb testrészek hevernek mindenütt. Egy arra járó: -Milyn szétszórt ma mindenki!
kiss me tru the phone... :$
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98