【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Bírom mikor ülök a kád forró vízben és kiráz a hideg ... :D:D
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Mikor már azt hittem, kigyógyultam belőled...rádöbbentem, hogy tiszta szívemből SZERETLEK! ❥FIÚ: lenne valami amit megszeretnél változtatni rajtam? LÁNY: nem, dehogyis! én így szeretlek, ahogy vagy!.....és te szeretnél megváltoztatni valamit rajtam? FIÚ: hát..lenne valami........ LÁNY:(döbbenten) na és mi lenne az?:O FIÚ: a vezetékneved... :)Converse ♥-Szia cica van gazdád? -.- -Befogod mert ugyfelrúglak hogy mire leérkezel kimegy a ruhád a divatból.nyomorék -.-"Igenis van fiú és lány közt barátság!!!<3(:Azt akarod hogy a világ körülötted forogjon??? Hát akkor IGYÁÁÁÁÁL!!!!All I want for christmas is you <3Szeretem az északákon átívelő házibulikat,
Az igazi offos estéket és a veretősebb zenéket.
Itt bulizok Európa Szívében.
Az igazi nagy bulikban mi vagyunk a császárok
És igenis nálunk vannak a világ legnagyobb PartyArcai.
Magyarország én így szeretlek.autópálya szélén áll egy stoppos arra megyünk kocsival nézd ott egy stoppos mi???:D:Dhol ja az nem egy stoppos csak mindenkit lájkol:D:DA jövőben könnyü lesz,aláirás gyüjtés helyett csak egy lájkot kell majd nyomni :P:PMit mondott Petőfi amikor tűzbe dobta a Nemzeti Dalt?
-Forr a dalom.Szeretek kis dolgokon összeveszni veled, mert a kibékülés mindig olyan jó. (:Oké hogy most minden lájkban Vecát siratjátok meg Norbit fújoljátok de akkor kérdem én: Miért nem szavaztatok rá elegen?
Könnyű vissza adni neki a szívét,de milyen nehéz tőle vissza kérni a te szived ¦¦ :)
1. Gugli fordítóba írd be: z hz bkhsgt z hz bkhsgt z hz bkhsgt z hz bkhsgt z hz bkhsgt z hz dddttttsc
2. Válaszd ki: cseh-cseh
3. Röhögj!:D
4. Lájkolj!0:DD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98