【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ahova én járok suliba, sajna mindig meg kell csinálni a házit, mert mindig ellenőrizzük >.<
Ha mégsem, akkor a mellettem ülő úgyis megmond ˘?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Néha amikor azt mondom: Jól vagyok!, azt akarom,hogy valaki nézzen a szemembe és azt mondja: Mondd az igazat!♥Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg."Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fentmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy érdekled őt, és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: 'Ő az'."„Arra kérte: képzelje el, hogy megnyert egy versenyt, s a nyereménye az lenne, hogy egy bank minden reggel 86 400 dolláros számlát nyitna a nevére. Ám mint minden játéknak, ennek is megvannak az alapszabályai, pontosabban két szabálya van: ’ Az első szabály, hogy mindazt a pénzt, amit napközben nem költöttél el, este visszaveszik tőled. Csalni nem lehet, tilos áttenni az összeget egy másik számlára. csak elkölteni lehet. De másnap reggel a bank új számlát nyit a nevedre, rajta ismét egy napra szóló 86 400 dollárral. A második szabály: a bank előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor véget vethet ennek a kis játéknak; akármelyik pillanatban közölheti, hogy kész ennyi volt, a számlát lezárják és nem lesz folytatása. A kérdés az mit tennél ebben a helyzetben?’” „ ez a varázsbank mindnyájunknak rendelkezésére áll. Úgy hívják: az idő. A múló másodpercek bőségszaruja! Minden reggel ébredéskor kapunk86 400 másodpercnyi életet arra a napra, de amikor este elalszunk, a maradékot nem lehet átvinni a másik napra; a tegnap elmúlt, és azok a másodpercek, amiket nem éltünk meg a maguk teljességében örökre elvesztek. A varázslat minden reggel elölről kezdődik; ismét kiutalnak részünkre 86 400 másodpercnyi életet, de a játékszabályok megkerülhetetlenek: a bank minden előzetes értesítés nélkül, bármikor megszüntetheti a számlánkat – az élet bármelyik pillanatban véget érhet”Marc LevyUtánozz nyugodtan , bármennyire is próbálsz lemásolni. Ugyanolyan senki maradsz ....Amikor látom a kezdőlapon, hogy valaki lájkolt valamit, akkor megnézem mit és ha tetszik, akkor énis lelájkolom, de nem tudok elszakadni tőle, ezért mindig megnézem a többi lájkolós cuccot :D És egyszerre lelájkolok 20 oldalt :Pha tiltják megteszem, ha tanítják nem hiszem, ha nem adják elveszem, mert én így élvezem.
nem szenvedek elmebetegségben.minden percét élvezem.* ;)ϟ☀ℋΩ☂✩★✔“Vannak azok akik hazudnak, vannak azok akik azt mondják amit hallani akarsz, és vagyok én, ki igazat mondana mindig azért, hogy megtaláljam azt az embert kinek valójában hazudni fogok”Fél éven belül olyan is lesz hogy fészbuk elvonó:
-Tsá Peti nem jössz inni délután?:D
-Áááá nemtudok megyek fész elvonóra:S
xDTakács Nikolas?¦˘
I ¦ Basketball!
Szerintem az x-faktorból mindenkinek haza kéne menni.
\_@_ Csigaa
A csiga törjöön világuralomraa!! rakd ki te is a csigát msnre és legyen a barátoddal közös csigáád :D nevezzétek elannak aminek akarjátok ¦¦ és legalább lesz vmi hülyeséég ami közös *-*¦˘
Zoli:
ne passzolj!! őszintén!!! mióta ismerlek már, ne hazudj nekem!! mond meg amit tudsz!!
Nessy: de ajj,nem ér *durci*
Nessy: csak azért mert nem érdekell ez a téma annyira meg télleg naon semmit nem tok
Zoli: jolvan mondtam h mind1!! csak kérlek, de komolyan máskor inkább ne hazudj!!
Nessy:de naon fura h ennyire ismersz ...még ha szóba mondom akk oké de írásba:O
Zoli: engem nem lehet ép ésszel megérteni!! a lelkem már régena pokolban van, de a szívem tiszta!!! és én őszinte vagyok mindig és akit szeretek azt nagyon és tiszta szívből!!
<3<3<3

¦¦¦¦
-A széklete milyen?
-Nem kóstóltam , másét meg nem nézem.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98