【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Jájj de szeretem a Karácsonyi hangulatot :) Mikor eljön az a nagy nap December 24.-e...egész nap fekszem az ágyban és nézem a tvt.Ilyenkor még a meséket is szoktam nézni.Aztán este eljön a vacsora,ahol a család együtt eszik s vacsora után mennek megnézni mit hozott a Jézuska.Imádom ezt a napot ¦ Lájkold ha te is így vagy vele :)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Lehetne már nyár basszameg =/Az élet egy szar játék...De jó a grafikaTanuláskor... tanuláskor minden érdekesebb a tanulásnál.Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdést elfelejted.Kit érdekel a Team Edward vagy a Team Jacob? Én Dumbledore Seregében vagyok!!! :DDDSzeretem azt amikor csörög a telefonon és felveszem mondom hogy igen? erre azt válaszolják
szijja én vagyok-.- xDFüstbe ment tervek és borba fojtott harag ...
Kiürült városok a hosszú évek alatt ...
Igen , ennyi maradt ...-Fáj a fejem..
-igyál pálinkát..
-izületi panaszokra tudsz valamit..?
-peersze..igyál pálinkát..
-sajog a hááátam...tudom,Pálinka!
Páálinka..fájdalmat csillapííít....generációk óta..;DDAz emberi nem butaságát bizonyítandó (nem mintha ezt különösebben bizonyítani kellene) egyes árucikkeken vevőtájékoztató található. Íme, néhány gyöngyszem:

Sears hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)

Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)

Mélyhűtött (Mirelite) árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)

Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késő!)

Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)

Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)

Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)

Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)

Japán konyhagépen:
A másik célra ne használja!
(Nem mondom, állati kíváncsivá tett!)

Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment.....)

Svéd láncfűrészen:
Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen! Volt már erre példa....?)
Imádom mikor ránézek a Facebook fülre és ezt látom: Facebook (1)
X FACTOR véleményem: adott az x factor c műsor mint tudjuk, vannak benne énekesek, van aki táncolni meg mozogni is tud, egyéniséget keresnek, olyasvalakit, AKIBEN MEGVAN AZ X FACTOR tökmindegy h énekben vagy másban, legalábbis szerintem. namost. tök le lettek húzva már többen, most a szerencsétlen király l norbi van kipécézve, de baszod, én láttam róla felvételt ilyen klubadásról stbstb, és ez a srác nem parázik pl, ő TÖK ÖNMAGÁT ADJA, én is röhögök rajta mindig, de vazze ez tud valamit h ennyien vagy utálják vagy imádják, ez van a mai életben mindenütt, vagy kurvára utálva vagy vagy kurvára imádva azért amit csinálsz, ő nagyon megoszlik, és lehet, h a hangja nem jó - ami baromság, mert tud ez énekelni, de nem mindegy, hogy mit, sztem egy Madonna sem biztos, h tökélyre boldogulna egy Luis Armstrong dallal -, de eleve már a szerencsétlen mozgásával olyan műsort levág, h önkéntelenül is megindít benned valamit, ezt lehet tagadni, de akkor is így van. Vecát meg nem értem miért kell sajnálni, ő lett az év npi hangja, az apukája meg majd jól odasegíti a nagyok közé, én aztán őt tök nem féltem, és lehet, h baszott jó a hangja a csajnak, Nikolas dettó meg a többiek, de akkor is, meghallgatom, szép-szép de nem szórakozok közben, nincs meg benne az az X FACTOR, az a PLUSZ ami PL a norbiba igen. sztem sem ő fog nyerni és én nem drukkolok senkinek, nem is nézem az egészet, de akkor is: mér kell ennyire utálni?! benne megvan az basszus, ami a többiekben nincs, és ez tagadhatatlan... megjelenik és sót csinál, és még élvezi is és felvállalja, de a srácot mára jól elszúrták mert az első két válogatáson még önmaga volt, a többin már nem, de még mindig fergeteges amit művel, és ezért sztem nem kéne lehúzni ennyire - fb tele van az antinorbis szarokkal pl, DE ebben a műsorban nem a hang a lényeg, nyert már külföldön olyan CSOPORT!! is, akik táncoltak pl, ennyi, és lepipálták az énekeseket, ez van, ez az x factor: kell ami meglegyen az embereben nem a hang! ha vki énektudást akar mutatni, menjen megasztárba vagy abba a másik szarba, nemtom mi a neve, valami csillagszületik aszem, de ez másról szól! ezt mért nem fogja fel senki?! Na ennyit szerettem volna mondani.
Bírom, hogy vannak ezek a lájkok, hogy "Ha már bejelölsz Facebookon köszönhetnél is!", de belegondolt abba bárki is, hogy ha pl. a fél suli az ismerősöm, akkor úgy kéne végigmennem a folyosón, hogy "szia, szia, szia, óóóó sziaaa, szia, szia!" ?
1. Google fordító
2. Magyar - Kínai hagyományos
3. aaooaaooaaooaaooaaoohehehehe

XDDDDDDDDDDDDD
Az X-faktor mérföldeket zuhant a szememben mióta Szabó Evelin felszólalt az RTL klub egyik legkedveltebb műsorán :)
Szeretlek Bence.*-*¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98