【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Pont így,pont most...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...!azthiszem , hogy szerelmesvagyok.!:$<3Gyűlölt csajozós dumák 1.: Hogy hogy egy ilyen szép lánynak nincs pasija? (Vááááááá)3 egyetemista meglát egy órát a kirakatban 30 forintért (fejenként 10 forint) és megbeszélik, hogy megveszik. Az órás eladja nekik és nevet a markába, mert átvágta őket, mert csak 25 forint az óra. Az inast elküldi 5 forinttal, hogy adja vissza a pénzt. Az inas zsebre rak 2 forintot, mert ugyebár az 5 nem osztható 3-mal. Így az egyetemisták visszakaptak 1 forintot így 9 forintért (fejenként) vették az órát. Tehát 9x3=27. Az inasnál 2 forint van az 27+2=29. De mondja meg nekem valaki hol van 1 forint?Olyan jó lenne, ha tudnék olvasni a gondolatokban.. Tudnám, hogy megéri e veled lennem.. Tudnám, hogy hogyan kéne cselekednem bizonyos helyzetekben.. Tudnék nagyon sok mindent!! De legfőképpen arra vagyok kiváncsi, hogy mit is jelentek én neked!!volt már olyan hogy annyit nevetél hogy már csorogtak a könnyeids ?:D ha igen akkor lájkold :D:)annyira rosszak nélküled a napok :(:(Emlékezz rám mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér,
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran még lehunyom a szemem.
Emlékezz mennyire szerettél,
Mennyi43 fájt mikor elmentél,
Nézz rám ,fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran még lehunyom a szemem.Egy anya bemegy reggel a fia szobájába.
-Kisfiam, kelj fel, menned kell az iskolába!
-De anya én nem akarok iskolába menni... Két okom is van rá hogy miért nem: 1. minden gyerek utál, 2. minden tanár utál!
-Akkor én is mondok két okot, amiért mindenképp menned kell: 1. mert 56 éves vagy, 2. mert te vagy az igazgató!!!
Mi a különbség a 8, a 18, és a 28 éves lányok között? - A 8 évest előbb lefektetik és utána jön a mese. - A 18 évesnek előbb jön a mese és utána fektetik le. - A 28 évesnél pedig már nincs mese.
KALÓ FANNIT FACEBOOKRA !!!!
Hiányoznak azok az idők, amikor felmentem msn-re, és te egyből írtál... amikor akármeddig fent maradtam éjjel csak hogy veled beszélhessek még... amikor az én nevem volt kiirva neked... most meg már észre sem veszed, ha fent vagyok.
"Mikor azt mondod "nem tudom,hogy mit érzek irántad" hazudsz...ezt jól tudom én is és jól tudod te is...mondd inkább azt,hogy nem érzel semmit,mert olyan nincs,hogy valaki ne tudja eldönteni az érzéseit...a képlet egyszerű vagy érzel valamit vagy nem érzel semmit..."
szeretlek<3 vedd már észre, ne akkor jöjjrá mikor már késő..-.-...
Pardew a Liverpool legyőzésével mutatkozott be...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98