【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Az élet nem fáj, egészen addig, míg el nem kezdesz azon agyalni, hogy mennyire megváltoztak a dolgok, hány embert vesztettél el, és hogy mennyi volt ezek közül a te hibád... logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Janicsák Vecaa ✔Megfogadtam, hogy nem zabálok és nem vedelek, és tizennégy nap alatt leadtam két hetet.Sok srác el sem hiszi hogy nekünk annyi is elég lenne néhány mosoly-szemezés után (virág csoki mozi helyett) ha váratlanul magukhoz rántanak és kérdés nélkül megcsókolnak ^^ határozottág! ettől lesz Férfi a fiúból!Magázva, vagy tegezve?- mert egyáltalán nem mindegy.
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová,14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogykiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott ésbent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt afeleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajöttdolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer:
János elhagyta az irodát, beszállt akocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből.Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közülés visszajött dolgozni.

Ez a magyar nyelv! :D XDHolnap hétfő.:/
Nah ezt rohadtul nem lájkolom.:(♥"Hogy mit csinálunk az életben, az lényegtelen.Csak az a fontos,hogy csináljuk, mert más nem fogja helyettünk.Mint mikor belép valaki az ember életébe és az egyik felünk az mondja messze nem vagyunk még kész rá, de a másik felünk azt mondja, tegyük örökké magunkévá!" /Emlékezz Rám!/♥Írsz nekem..:) aztán a barátnőmnek..:) azt hiszed, mi ezt nem beszéljük meg??:D gyökér..:Dszeretem amikor cirógatnak..♥☺Nem loptam el... csak előre beláthatatlan időre kölcsönvettem. xDA nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal,amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva,hogy csodálatosak,és mindenki kívánja őket!xDkedves kispárna! sajnálom a könnyeket.Kedves szív! bocsánat a károkért. És kedves ész! mégis csak neked volt igazad...Bírom amikor msn-ezek és ilyen hülye pöccsök rámirnak hogy tudom hogy nem tom ki vagy és végig szivatnak uttána meg beirokneki olyat hogy egyből nem ír többetLájkolja az aki szeret hülyülni XDXD <3<3A szex olyan, mint a NOKIA (összeköt bennünket), mint a NIKE (csak csináld), mint a PEPSI (kérj belőle), és mint a COCA-COLA (élvezd velem!!!) :PPP *.*
1.google fordítóban állisd be mindkét nyelvet magyarra.
2.írd be ezt:ccccc ccccc ccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccc
3.halgasd meg xD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98