【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Megtörtént eset a német Legyen Ön Is Milliomos műsorában. Az egyik játékos eljutott a fődíjig, ráadásul még nem is használta a telefonos segítséget. Egy darabig ült szótlanul az utolsó kérdés előtt, aztán határozott hangon megszólalt: - Hívjuk fel a feleségemet! Feltárcsázták a nőt, az fel is vette, mondta a műsorvezető a szokásos szöveget, hogy a férje az Ő segítségét szeretné kérni. A játékos átvette a telefont, és a következőt mondta: - Szia drágám! Képzeld, megnyertem a fődíjat, és azt akartam, hogy te tudd meg elsőnek! - Majd megjelölte az "A" választ, ami tényleg jónak is bizonyult.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Egy bor hogy lehet száraz,ha folyékony? -.-"Lány:pofánváglak!Fiú:ne idegeskedj csak nyugodj meg!Lány:te én halál nyugodtan is pofán tudlak vágni.:Dhogy hivják az anya kigyot ? .... Anyakonda xD♦ "A legnagyob üzlet: Meg venni az embereket annyiért, amennyit érnek.És eladni őket annyiért, amennyit képzelnek magukról.!" ♦Nő: - Mit tennél ha meghalnék? újra nősülnél?
Férfi: - Kizárt
Nő: - Miért nem?Nem szereted a házaséletet?
Férfi: - Dehogynem
Nő: - Akkor?
Férfi: - Najó akkor újraházasodnék.
Nő: - És a mi ágyunkban aludnál vele?
Férfi: - Hol máshol?
Nő: - Lecserélnéd az ő képeivel az enyémet?
Férfi: - Hát ez tűnik megfelelő dolognak.
Nő: - És használná a golfütőimet?
Férfi: - Nem mert balkezes.
Nő:(csend)
Férfi: - B**megA tanár olyan mint a kábítószeres mindig csak az anyag érdekli :DDSzerintem Király L. Norbi nem is énekel jól...-.-"Az embernek szüksége van egy barátra aki igazán megérti,aki mellé áll
akkoris ha épp nincs igaza.Akinek ugyan olyan fontos a sorsa,mint a
sajátja.Aki tiszta szívböl szereti és akinek akkor is hiányzik ha csak
egy percre…vagy napokra eltünik. "Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva...olyan rossz minden nap eljátszani, hogy csak barátként tekintek rád,pedig ha tudnád mennyire szeretlek !¦
1, Google térkép 2, útvonaltervezés 3, írd be : Japán és Kínát, 4, nézd meg a 43. pontot ?0
Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az
igazgatóhoz:
- Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti,
hogy "megb¤szlak, meg¤aszlak, megb¤szlak..."
- Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
- Igen!
- Az meg is fogja...
Aki gusztustalanak tarja a Kati nevü drogot ;) Fölleg másnap ;) :D
A szerelem egyenlet két ismeretlennel. (¦_¦)
A kisfiú egyik reggel sírva ébred fel. Az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghalt a nagypapa. - Ne félj, kisfiam, csak álmodtad, nem halt meg. Másnap meghal a fiú nagyapja. Megint sírva ébred, az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghalt a nagymama. - Ne félj, kisfiam, csak álmodtad, nem halt meg. Másnap meghal a fiú nagyanyja. Megint sírva ébred a fiú, az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghaltál. Az apa nagyon megijed, másnap egész nap reszket a félelemtől. Alig tud dolgozni, nem eszik, nem iszik. Amikor hazaér, mondja a feleségének: - Ma volt életem legrosszabb napja. - Nekem mondod? A postás itt halt meg a ház előtt.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98