【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Megtörtént eset a német Legyen Ön Is Milliomos műsorában. Az egyik játékos eljutott a fődíjig, ráadásul még nem is használta a telefonos segítséget. Egy darabig ült szótlanul az utolsó kérdés előtt, aztán határozott hangon megszólalt: - Hívjuk fel a feleségemet! Feltárcsázták a nőt, az fel is vette, mondta a műsorvezető a szokásos szöveget, hogy a férje az Ő segítségét szeretné kérni. A játékos átvette a telefont, és a következőt mondta: - Szia drágám! Képzeld, megnyertem a fődíjat, és azt akartam, hogy te tudd meg elsőnek! - Majd megjelölte az "A" választ, ami tényleg jónak is bizonyult.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!„Valahogy mindig az kell, aki eldobhat. Akivel bizonytalan lehet minden. Az életem. A fájdalmam. Aki nem jön sokszor, s így megunni sem tudom. Aki nem ad sokat, s ezért mindig többre vágyom. Így szenvedek.
A biztos valahogy elutasít magától. Biztossága nem érdekel. Mert elfojtana. Megváltoztatna. És még azt is tudom takarni, hogy mennyire félek. Mert a biztos is lehet majd bizonytalan. És azt nem tudom kiszámítani. Bekövetkeztekor pedig még jobban fájna.
Azt akarom, hogy egy bizonytalan váljon biztossá. Néha képtelenség megmagyarázni engem.
Van, hogy nem tudok hinni. Mint most.
És létezik olyan pillanat, amikor elhiszem, változhatnak érzések irántam. Szeret. Csak nem tudja még.
Akkor kéne felpofozni magam, és üvölteni, hogy ne álmodozz! Eldobhat. Meg is fogja tenni. Ne hidd, hogy biztossá válik! Ne hidd, hogy érezhet irántad olyat, amire vágysz, mert te érzed!”Úgy szeretem amikor egyedül ülök otthon és nézem az ablakból a havazást♥♥Olyan megnyugtató :)♥♥Egy bor hogy lehet száraz,ha folyékony? -.-""..Amikor meghallom a keresztnevedet, nem az fáj, hogy nem érdekellek..hanem az, hogy nekem egyből te jutsz az eszembe.. "Dolgozat előtt: Nagyon sokat tanultam, mindent tudok. : d
Dolgozat közben: Mivan?! Ilyet nem is tanultunk... :S
Dolgozat után: Nem tudtam semmit. : |bár tévedtem sokszor, de helytálltam a bajban, és nem élt e földön ember, kinek én talpat nyaltam! :)szeretem mikór beirok v.mi hülyeséget másnap megnzem és csomoan lájkolták:D❝A szerelem egy vadállat, üldöz, végül utólér.Vadászni megy csóknál és gyertyafénynél . Az elején forró aztán jéghideg...a végén fáj.❞A lelkész felesége vásárlás közben egy furcsa feliratra figyel fel a hentesboltban: ?PiCsa sonka akció!" Megdöbben a névtől, és ráförmed a hentesre, hogy ilyen profán szavakat ír ki, mire a hentes megnyugtatja, hogy ez egy új disznófajta, amit Pintér Csaba tenyészt, innen a ?PiCsa" terméknév. Az asszony úgy dönt , vesz belőle, és ebből készíti a vacsorát. Amikor a férje hazaér, ő már a konyhában ügyködik.

- Mi lesz a vacsora ? - kérdezi a lekész.

- PiCsa sonka - feleli az asszony.

A lelkész , akinek otthonában ilyen szó még soha nem hangzott el azelőtt, már éppen prédikálni akar a feleségének, de az asszony gyorsan közbeszól, és elmagyarázza, honnan a név. A lelkész kicsit zavarba is jön, hogy kételkedett az asszony jámborságában.

Este , amikor leülnek vacsorázni a hatéves fiukkal, a lelkész áldást mond, majd így szól a fiához:

- Add ide kérlek, azt a PiCsa sonkát!

A gyerek tágra nyílt szemmel mered rá:

- Ez az fater! Te meg passzold ide azt a kurva krumplit!
K: Dejó cipőd van.. Mi ez, gyök alatt ANS?
Aki ki mer menni alapozó nélkül is az utcára:D
Kicsi vagyok, székre állok,
basszátok meg, így sem látok! ?
gyerek fél órát késik a suliból,bemegy a terembe és a tanár megkérdi:
-Petikém ezen a héten már ötödször késel,ez tudod mit jelent?
-Azt hogy ma péntek van...
Lájkold, ha eleged van Vecából :D
Vannak dolgok, amiket sok embert kinevet, még több nem ért meg és lenéz vagy elszörnyed tőle. De vagy TE és vannak a BARÁTAID, ti együtt megtudjátok vitatni őket, eltudjátok dönteni jó e rossz, hasznos vagy hátráltató, érdemes e fennakadni rajta vagy jobb elfelejteni és továbbmenni.
Egy átlagos ember úgy hívja őket, hogy Hülyeség
Te úgy hívod őket, hogy az Álmaid...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98