【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mit csinálsz ma este?
Mit tennél, ha a mai este lenne az utolsó? hmmm.... Mit tennél?
Átalakítanád az estéd? Talán fontosabb lenne, hogy olyanokkal legyél, akiket szeretsz, nem? Talán megbocsátanál a másiknak, vagy bocsánatot kérnél az elkövetett hibákért?
Talán kimutatnád, mit érzel? Talán más lenne a fontos... amire most nem igazán figyelsz... Az életben gyakran elfelejtjük mi az igazán fontos... CSALÁD, BARÁTOK, SZERELEM.... Igen a SZERETET a legfontosabb mely összetartja ezeket!!!
Az igazi értékekre figyelj, mert csak ezek tehetnek boldoggá! Mit csinálsz ma este?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!"Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fentmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy érdekled őt, és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: 'Ő az'."Sz.I.A.= Szeretlek,Imádlak,Akarlak =DAttól hogy nincs kint facebookon hogy együttvagy valakivel még lehetsz nagyon boldog vele!A tündérmeséket azért hívják így mert sosem
teljesülnek. A szőke herceg sosem jön el, az emberek sose fognak azért
szeretni aki vagy és az élet sosem lesz szép és mesés.Nem tudsz ellene
mit tenni, kiszállsz vagy sodródsz tovább...★Ha annyiszor kaptam volna egy százast, ahányszor lehülyéztek....rég floridában sütettném a hasam, és röhögnék rajtatok :DAnnyira jó a meleg szobából, a radiátor mellett forrócsokival a kezedben nézni ahogy esik a hó :) ♥Örülök,hogy esik a hó! :Dbirom hogy éppen akkor jutok eszedbe, amikor már pont szarok rád :Drégen a fényképeket kinyomtatták,ma felrakják fészbúkra:DHa valahol meglátok egy "X" -et egyből rávágom : X FAKTORMindig van egy személy aki nem számít hogy mit tesz vagy mit mond, és nem számít hogy hányszor okoz neked fájdalmat - nem tudod elengedni, hiszen annyira sokat jelent neked.A múlt éjjel elmondtam a barátnomnek,mennyire szeretem,erre azt mondta,hogy ideje lenne leszoknom az ivásról. Megkérdeztem,miért mondja mindezt,erre azt válaszolta: "Mert én az apád vagyok!":)))
˘Miaz? Pici piros szarva barna?
˘???
˘Paradicsom:D
Legjobb sorozat: Odaát(Supernatural) ¦¦¦ :)
Kedves Mikulás!
Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, idén lemondok az ajándékodról egy nagyobb javára!
Kérlek dolgozz össze a Jézuskával és hozzátok el nekem minél hamarabb, mert nekem csak is Ő kell!
Előre is köszönöm...
Utóirat: Megígérem nagyon fogok gondoskodni Róla, mindig vigyázok rá és kényeztetem is ha kell! ¦

Rövidebben: All I want for Christmas is YOU! ˘
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98