【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mit csinálsz ma este?
Mit tennél, ha a mai este lenne az utolsó? hmmm.... Mit tennél?
Átalakítanád az estéd? Talán fontosabb lenne, hogy olyanokkal legyél, akiket szeretsz, nem? Talán megbocsátanál a másiknak, vagy bocsánatot kérnél az elkövetett hibákért?
Talán kimutatnád, mit érzel? Talán más lenne a fontos... amire most nem igazán figyelsz... Az életben gyakran elfelejtjük mi az igazán fontos... CSALÁD, BARÁTOK, SZERELEM.... Igen a SZERETET a legfontosabb mely összetartja ezeket!!!
Az igazi értékekre figyelj, mert csak ezek tehetnek boldoggá! Mit csinálsz ma este?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!imádom, amikor ropog a hó a talpam alatt, és a házak karácsonyi díszbe öltöznek.. *-* amikor az utca túloldalán vidáman hóembert építenek a gyerekek, és a hóban hóangyalt formálsz... amikor csak ülsz a meleg pléd alatt a székben, iszogatod a kakaót és mézes sütit majszolva bámulod a karácsonyfát :)Azt akarod hogy a világ körülötted forogjon??? Hát akkor IGYÁÁÁÁÁL!!!! :DAngol órán ha valaki azt mondja, hogy LÁJK mindíg felkapom a fejemet mert azthiszem magyarul beszél:DHa betör hozzátok1 dagadt, piros ruhás pacák és belerak TÉGED 1 nagy zsákba, NE ijedjmeg! Csak én szóltam a télapónak, hogy TÉGED kérlek karácsonyra.Tanulni készülök. 10 perc múlva azt veszem észre, hogy a Facebook-on lógok, és kattintok: Like.
Ha te is voltál már így vele, akk nyomj 1 Like-ot. :DA coca colás napnak mi süt a szemébe, hogy napszemüveg van rajta?Legjobb gyógyszer a lájkolás :DEgy nő reggel hazamegy. Kérdezi tőle a férje: -Hol voltál? - Egy barátnőmnél aludtam. Ekkor a férj felhívja a felesége 10 legjobb barátnőjét, és egyik sem igazolta le................Fordított esetben: A férj reggel hazamegy. Kérdi a felesége: -Hol voltál? -Egy haveromnál aludtam. A felesége felhívja a férje 10 legjobb haverját..............8 az mondta nála aludt, 2 pedig, hogy még mindíg ott van...xDDDDDD
i lájk you
ránézek a facebook fülre-->(5) értesités, 4 lájk a barátnőimtől és egy lájk TŐLE:$¦ csak az ő lájkját nézem meg legelősször:))¦¦¦
"Bár tévedtem sokszor,de helytálltam a bajban,és nem élt e földön ember,kinek én talpat nyaltam..." --> ˘˘ likee :D
?... - Mi az, hogy ?igazi??- kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú?
- Az, hogy ?igazi? az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. ? felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy ?igazi? vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi.
- Nem fáj az? ? kérdezte Bársony-nyuszi.
- Néha fáj. ? mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj.
- Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként?
- Nem hirtelen történik ? mondta Bőr-lovacska ? csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. ...?
Miért ilyen rövidek a szőkenős viccek?˘
-Hogy a szőke nők is fel tudják fogni.

Miért van a szőke nő monitorján egy lábnyom?
-Mert be akart lépni az internetbe.

Miért tett a szőke nő a monitorra sapkát és sálat??
-Hogy el ne kapjon valami vírust.˘˘?¦
Megasztár - legenda csak egy van! ?
Baszod ez már az ötödik lesz... -.-"
Imádom, amikor filmnézés közben chips-et eszem, és a saját rágásomtól nem hallom, mit beszélnek.. :D ?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98