【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo A megasztár? jobb mint, az X-faktor!=)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!remélem, hogy fehér karácsony lesz :) *-*De most komolyan mindenki a téli programokhoz a forró csokit köti...ti a forralt bort nem ismeritek?:DImádom a tél illatát :P <3mindig lesznek az életedben olyan emberek, akikkel habár már nem tartod a kapcsolatot és ma már csak elsétáltok egymás mellett, ha megemlítik azt a nevet mindig ő jut majd elsőre az eszedbe. az órákon át tartó beszélgetések, veszekedések majd kibékülések, sírások és vigasztalások, a már-már fulladásig tartó nevetések és az a rengetek sok szép emlék, amire mindig szívesen fogsz visszagondolni, bármi is történt azóta.-Van lábad?
-Van
-Akkor lépj már túl rajtam!!akiknek mindenük a legjobb barátjuk:)- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...Kedves Lányom!Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.

Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az el...őző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.

Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit.

Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.

Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gomb miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.

A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld!

A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyádUi.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.te tudsz vmit amit én is tudok, de én nem tudom, hogy te tudod, hogy én nem tudom azt , hogy te tudod amit én tudok.:D:DAki wowozik az nyomjon 1 like gombot:d
ránézek a facebook fülre-->(5) értesités, 4 lájk a barátnőimtől és egy lájk TŐLE:$¦ csak az ő lájkját nézem meg legelősször:))¦¦¦
Úgy bírom amikor valaki mondja hogy ő mennyire szerelmes valakibe, holott azt se tudja mit jelent szerelmesnek lenni, és amikor 4 nap múlva odamész hozzá pl: 1.mert azt hallottad hogy most rosszba van azzal a személlyel vagy 2.csak merő kiváncsságból megkérdezed hogy mi újság az illetővel ő erre azt válaszolja:1.Annyira gyűlölöm olyan bunkó totálisan kiszerettem belőle!!2.Ááá semmi én már abba a másik srácba/lányba vagyok szerelmes-.-"
Imádom amikor veszek egy zacskó chipset és csak félig van -.-
Már nem szeretem.. De ha róla beszélnek vagy a nevét látom facebookon, még mindig felcsillan a szemem..de már nem szeretem...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98