【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Chuck Norris is indulni akart az X-fucktoron, de úgy döntött, kihagyja, mert lazán nyerne...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Lány: Lassíts. Félek. Fiú: Nem. Ez vicces. Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő. Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz. Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts! Fiú: Most ölelj meg. ...A lány megöleli. Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar. Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl. Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet.Csak lenne már megint nyár!!!☀ha rámjön a tanulhatnék, beülök egy csendes sarokba... és megvárom míg elmúlik!-Anya, hordhatok miniszoknyát? - Nem. -Anya, hordhatok tűsarkút? - Nem. -Anya, ki sminkelhetem magam? - Nem. -Dehát anya, 18 éves vagyok!!! -Fejezd már be, Gábor!kiütném az olyanokat akik körüziket küldenek tovább, de mindenkinek azt mondják h mennyire útálják azokat... -.-"Altass el, ringass mint régen,
Már értem a mesét,
hogy jól csak a szíveddel látsz.
De néha még a szív is téved
Hát mindig itt legyél,
Hiszen semmi volnék
NélküledNem "ezmiatt", hanem EMIATT !!!!!nekem nem kell 5kg smink, márkás cuccok, kurvás kiegészítők, én ezek nélkül is le tudlak nézni.(:Irigységed megtisztelő, de sajnos nem tudom viszonozni! :DMinden jó, ha a vége jó. Ha rossz, akkor még nincs vége.Ölelgetős lány vagyok, aki szereti megölelni azt, akit szeret ♥- Anya, le tudnád írni a nevedet csukott szemmel is?
- Igen, kicsim. Miért?
- Mert itt az ellenőrzőm.
Ha látom, hogy facebookon van egy értesítésem, hirtelen erősen kezdd verni a szívem, mert azt hiszem, hogy Ő írt valamit. :)
P: hömm..
B: hömm
R: Mivaan?
P: hömm..
R: mi hömm?
P: hömm..
R: AZ amire gondolok??
P: hömm
B: ha rosszra gondolsz akkor igen
P: az rossz??
R: mert nem?
P: mert igen?
Bi: hömm?
R: mivaaan, hömm??
?"Számíthatsz
rám, ha közel vagy, vagy távol, számíthatsz rám ha gyenge vagy, vagy
bátor, számíthatsz rám ha el vagy veszve mert barátod vagyok
mindörökre..." ¦¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98