【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Chuck Norris is indulni akart az X-fucktoron, de úgy döntött, kihagyja, mert lazán nyerne...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Ha nem szól semmit csak ölel♥A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek.SZ.I.A - SZeretlek Imádlak Akarlak ❤2 szűzhárty beszélget. -Te szerintem eltévedtünk! -Nem baj, majd kilyukadunk valahol! :D :Dakik szeretnek este sétálni és zenéthallgatni, és elgondolkozni mindenen... :)Szereted,ha érzed a kezét a derekadon,ha belesuttog a füledbe ,és a lehellete csiklandoz. Teljesen oda vagy érte,a telefonod ő van beállítva háttérképnek... a barátaidnak naponta áradozol róla egy-két órát..és mikor egy nap faképnél hagy,te csak állsz ott,és nem tudod mi történik...Nyáron azt akarom hogy legyen tél. Télen azt akarom hogy legyen nyár. Ha havazik azt akarom süssön a nap. Ha süt a nap azt akarom hogy havazzon. Ha sirok azt akarom hogy mosolyogjak. Ha mosolygok nem értem miért nem sírok. Mikor egyszerre süt a nap és havazik. és én egyszerre sírok és nevetek..a legjobb érzés amit valaha csak érezhetek!!:)- Hogyan lehet sünnel időt mérni?
- ???
- Kiteszed az ablakba fél órára, az pont 30perc.dkmdnvczuka.s,bfkasdfnjsdbfk ¦¦¦
lájkold ha lájkolod a lájkot! :)))
"Nem mindig vagyok szép és nem mindig vagyok jó kedvű. Van, hogy valami nem sikerül és van hogy semmihez sincs kedvem. De ember vagyok, aki szeretné ha szeretnék, ha ő is szerethetne... és boldog lenne."¦
Akiknek a tanáruk is fent van facebook-on.:D..
Megtörtént eset a német Legyen Ön Is Milliomos műsorában. Az egyik játékos eljutott a fődíjig, ráadásul még nem is használta a telefonos segítséget. Egy darabig ült szótlanul az utolsó kérdés előtt, aztán határozott hangon megszólalt: - Hívjuk fel a feleségemet! Feltárcsázták a nőt, az fel is vette, mondta a műsorvezető a szokásos szöveget, hogy a férje az Ő segítségét szeretné kérni. A játékos átvette a telefont, és a következőt mondta: - Szia drágám! Képzeld, megnyertem a fődíjat, és azt akartam, hogy te tudd meg elsőnek! - Majd megjelölte az "A" választ, ami tényleg jónak is bizonyult.
Kitettem egy matricát a hátsó ablakba: női vezető. És ha leparkolok valahol, akkor az utánam érkezők nagy tiszteletet tanúsítanak: a kocsim előtt és mögött legalább öt méternyi légüres teret hagynak. ¦¦ :)
mit penget az ügyvéd? Joghurt XD by Adrián Mátrai
Nincs kivel kiskifli-nagykifliznem:(
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98