【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Lájkold, ha hangyapöcsnyit sem érdekel, ki nyeri az X-faktort.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!imádom, amikor ropog a hó a talpam alatt, és a házak karácsonyi díszbe öltöznek.. *-* amikor az utca túloldalán vidáman hóembert építenek a gyerekek, és a hóban hóangyalt formálsz... amikor csak ülsz a meleg pléd alatt a székben, iszogatod a kakaót és mézes sütit majszolva bámulod a karácsonyfát :)Apja és a fia a 100. emeleten laknak. Elindulnak felfele a liftel a fiú megszólal: -Apa a ku.
A fiú apja kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Már a 10. emeletnél tartanak a fiú megint megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Haladnak-haladnak felfelé már a 30. emeletnél tartanak. A fiú szintén megszólal: -Apa a ku. A fiú apja szintén kiabálja: -Fiam nebeszélj csúnyán!!! Minden 40. 50. 60. 70. 80. emeletnél elmondja a fiú ugyan azt...és a fiú apja szintén ugyan azt elkiabálja!!! 90. emeletnél megszólal a fiú: -DE APAAAAAAAA A KU. A fiú apja már mérgesen üvölti a fiának: -Fiam hányszor mondjam el, hogy ne beszélj csúnyán!?!?!?! Felérnek a 100. emeletre és a fiú kiborulva feleli apjának: -De apu a kulcsot a kocsiban hagytad......; ) FAIL!!! : DAki tud nevetni önmagán! :)Csak az első milliót ne kérdezd meg honnan van, a többivel el tudok számolni ×DNe fájjon a szíved azért, ami elmúlt. Ami fontos volt belőlük, az már benned van, az már te vagy. S ha ott maradsz a romok között, ugyan hova épülhet mindaz, ami még előtted van?Ha 48 órán keresztül nem láttok Fészbukon akkor hívjátok ki a rendőröket és tegyetek ki LOST!- táblákat a képemmel! :D:P:)úgy imádom h msn beszélgetésben pofázok neki egy csomót, lerohad a kezem. mire ő csak ennyit ír: ok.
-.-''''''''szeretlek bazmeg de hogyan mondjaam el ha nem szabad ? :( ♥♥♥Egéész nap csak azt a pár órát várom mikor mikor végre láthatom :$ <3Öregember mesél az unokáinak:
- Tél volt, elmentünk a Pista bátyátokkal vadászni, lőttem is egy őzet, de túl nehéz volt, nem bírtam el, ezért kettévágtam, és az egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra...- de hozzák a nyugdíjat. az öregeber két perc múlva újrakezdi:
- Na hol is jártam?
- Hát hogy egyik combját az egyik vállamra, másik combját a másik vállamra!- kiáltja az egyik unoka.
- ja, igen. És csak nyaltam és nyaltam......:P :DÉn aztmondom....IGYUNK AMÍG LÁTUNK! :DDKirály L. a Legjobb. Veca egy nagyképű majom!
Akik TUDJÁK, hogy Vastag Csabi fogy nyerni!!!! <3
Nem mindegy, hogy beléd fagy a szar is vagy beléd szar a fagyis ˘
Az öreg Mama már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia ártatlanul ül egy börtönben. Sokat leveleznek. "Kedves Fiam, Samuel" Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Mama. Másnap Mama levelet kap a fiától. Kedves Anyám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a hullát. Én is szeretlek. Samuel. Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg házát az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az anyja újra levelet kap a fiától: Kedves Mama! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek. Samuel
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98