【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Utálok vasárnap tanulni! logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nincs PartySzemüvegem,
Nem viselek supra cipőt,
Nincsenek meg a legújabb partyruhák.
A világ egyik legszebb és
Legpartyképesebb zenéit hallgatom.
És rajtam kívül még több millióan tudják mire gondolok,
Amikor azt mondom NiteForce.
A Bulihírnevem megelőzi a többiekét
És nem örülök ha valaki összekeveri a techno-t az electro house-sal.
Buszkén gondolok a Disco's Hitre és a nagy house partykra.
Bozókyra és Lipóczyra.
Szeretem az északákon átívelő házibulikat,
Az igazi offos estéket és a veretősebb zenéket.
Itt bulizok Európa Szívében.
Az igazi nagy bulikban mi vagyunk a császárok
És igenis nálunk vannak a világ legnagyobb PartyArcai.
Magyarország én így szeretlek.írsz nekem aztán a barátnőmnek.azthiszed h mi ezt nem beszéljük meg? gyökéér -.-kiütném az olyanokat akik körüziket küldenek tovább, de mindenkinek azt mondják h mennyire útálják azokat... -.-""Voltál már valaha szerelmes? Borzasztó, nem? Sebezhetővé tesz. Megnyitja szíved, és ez azt jelenti, hogy bárki befészkelheti magát oda, és összezavarhat. Teljes védelemmel és fegyverzettel felszerelkezel, hogy senki se tudjon megbántani, és akkor jön egy hülye ember, aki semmiben sem különbözik a többi hülye embertől, és besétál a te kis hülye életedbe... Egy részed neki adod. De ő nem kérte. Egy nap valami óriási ostobaságot csinál, mint például megcsókol, vagy rád mosolyog, és az életed már nem a tiéd. A szerelem túszul ejt. Belédférkőzik. Felfal, és te a sötétségben sírsz, míg ő otthagy egy olyan egyszerű mondattal, hogy " inkább legyünk csak barátok "ami egy hegyes üvegszilánkká változva belehasít a szívedbe. És ez fáj. Nem csak képzeletben. Nem csak a fejben. Egy lélek-tépő, egy igazi beléd-költözöm-és-onnan-téplek-szét fájdalom. Gyűlölöm a szerelmet.""Megtanulhatnék olyan lenni, mint a nagyok, de belül csak egy gyerek vagyok."A 94 éves VILI bácsi megnősül, elveszi feleségül a 87 éves MAGDI nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak.
Másnap ugyanígy. Harmadnap megszólal a néni:
- Ma ne drágám, olyan fáradt vagyok!Hóóó.<3Amerikai tudósok megállapították, hogy a lájkolás boldogít, a boldogság pedig hosszabítja az életet. Úgyhogy lájkolj az életedért.Sokan nincsenek tisztában az igaz barátság fogalmával, de nagyon könnyen rámondják mindenkire, hogy ő a barátom!Moziban 5 percenként párosával rohangálnak ki az emberek WC-zni.
- Héhé emberek ! miezitt? hugytalálkozó? XD (Y):Dutálom amikor köszönés nélkül lépsz le msn-ről!..csak mert szeretem.. ♥Love is a name, sex is a game, forget the name, play the game :P
buseh fas
Google fordító, német-német nyelv, meghallgatás
ez tarol XDXDXD
˘LOL˘?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98