【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo I¦Butyer,Vodka(krasznaja)˘ by : ›?Pankiiii?
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Gondolkoztál már azon hogy miért mossuk ki a törölközőket hogyha abból indulunk ki hogy tiszták vagyunk amikor használjuk.? xDNYARAT!! légysziveees!! : DD MOST!bírom amikor ezek hangzanak el..-hazajöttél? nembazmeg-.-"
-felkeltél? neeeem alvajárok he-.-"A következő 3 percben gondolhatsz bármire egy pingvinen kívül. Ha összejön, nyersz egy pingvint!Micimackó megy az erdőben és sír. Találkozik Tigrissel aki kérdezi: Mi a baj micimackó?:O - Hát, most temettem malackát... - És mért véres az ásó? - Ki akart mászni...LÁNY: *sír*
FIÚ: miért sírsz?
LÁNY: barátnője van annak a fiúnak, aki tetszik.
FIÚ: hú, hát az a fiú is csak egy kurvát kaphatott helyetted!
LÁNY: most kurváztad le a barátnődet.:D
elegem van a facebook bölcseből akik naponta hat idézetet kicsapnak fasznak kellenek olvasgassák maguknak ˘
++>=¦=Sex=Aktképek›Szakítás=Képek fel a napiszarra=Rábasztál anyukám xD
Legyjobb gyógyszer
- Melyik a legjobb gyógyszer?
- A mínusz öt.
- Miért?
- Mert az egyből hat!
¦ Már vagy 500x szakítottatok, de még is újra összejöttök! Miért? Ti sem tudjátok, de a szerelem, a kötődés és minden más ami összeköt benneteket, FONTOS!!!!
Mindenki hülyének nézne, ha megint újra összejönnétek? Igen, és akkor mi van? Ne az érdekeljen, hogy más mit gondol, hanem a saját véleményed a saját döntésed legyen szent!! Szeressétek egymást ameddig csak lehet!!!!¦¦¦¦¦¦
"Nem vagyok tökéletes lány..De ha jobban belegondolok..szeretek tökéletlen lenni.."
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon valamilyen étellel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell Sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.
Imádom, hogy msnen és facebookon teszed a fejed, de élőben baszol köszönni is.. -.-"
Szőke nő installálja a Windows-t. Megjelenik egy felirat: "Kérem, tegye be a harmadik lemezt!" Mire a szőke nő
- Hogyan?! Már a második is alig fért bele!
nem érdekelnek a nyálas szerelmes idézetek
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98