【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Nagykőrös: AJRG gimi (2010-11) 11.C matek óra (geometria): Tanár: Az O a kör középpontja. És csináljunk egy B pontot. Diák: De az A-ponthoz is lehetne kötni, az AO-hoz. Tanár: Hát, én inkább az OB-t szeretem. :D
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Lehet eső vagy hó, hiába minden szó
Télen melegen tart majd a kandalló

Lehet tél vagy nyár, lehet napsütés
Melleted oly tökéletes az ébredéés..<3<3 By.:Angii:$Nem a győzelem a fontos,hanem,hogy megalázd az ellenfeledet!imádom a coca colás reklámokat föleg a karácsonyossat :)))))))"Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fentmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy érdekled őt, és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: 'Ő az'."A tanár olyan mint a kábítószeres mindig csak az anyag érdekli :DDaz eső undoritó egy dolog!!! de mégis olyan jóó mikor a pároddal álsz az eső alatt és csókoloztók a tópartón/tengerpartón :) <3<3"Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel: ?Vak vagyok. Kérem, segítsenek!? Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt: ?Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.? Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt: ?Tavasz van, és én nem láthatom.? Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!"
'Imádom, hogy utáltok, mert ha utáltok akkor hibáztok, ha hibáztok akkor én nyerek és a végén mindig én nevetek.."; )
Nem értem a tanárokat. Mi az, hogy bent próbálnak tartani a teremben, ha nekem dolgom van a mosdóban?! Na, ilyenkor kell emberek szarni a tanárra és kimenni, ha meg hőbörög, annyit kell mondani, "kérem, én ide is szarhatok/pisálhatok maga miatt, de akkor maga takarítja fel. Köszönöm.
++>=¦
OKOS OSZTÁLYTÁRS: -Old Ladies=öreg ladikok XDD
- De nagy a képernyőd! - mosolyogtam rá.
Kettőt pislogott. - Mi van?
- Tudod, van az a mondás. Olyan vagy, mint a tévé: nagyképű és homályos. :D¦¦
olyan szexi az a pasi aki a "15 dolog amit utálok A FB-ban" c. videót csinálta :D
remélem olvassa :D
Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad..
Gyerekek, kínlódunk itten, mint káposzta hús nélkül! .D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98