【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo
Lány: Lassíts. Félek. Fiú: Nem. Ez vicces. Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő. Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz. Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts! Fiú: Most ölelj meg. ...A lány megöleli. Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar. Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl. Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Ajándék szesznek ne nézd a fokát. XDÉn az X-Faktort jobban szeretem, mint a Megasztárt;$♥♥♥♥♥♥♥Converse ♥ha megtetszik egy zene addig hallgatom amíg meg nem unom. : ''DHa bejelölsz, mert egy suliba járunk akkor legalább köszönj ha meglátsz ésne csak bámulj vagy rám se nézz! -.-'néhány zenét nem lehet halkan , gép előtt , vagy ágyban fekve csendben , pihenés közben hallgatni. néhány zene csak akkór jó ha max hangerőn bömböl és táncolhatsz rá :DElőbb voltam regizve a FB-on mint az anyakönyvi adatbázisban. XDimádom mikor kedves vagyok egy fiúval és rögtön rám hajt, mert azthiszi tetszik..Najóó mindjárt tanulok...majd 4 kor elülök...eltelik.fél óra ,óra ,najó mindjárt csak megnézek még vmit....uhristen már 7óra és mégmidnig itt ülök:D:D:D:D:D:DRemélem tudod: elveszítetted a bizalmam...
utálom Király L. Norbit [:
Agresszív kismalac beül egy taxiba. - NEM ZAVARJA HA MAGAMBAN BESZÉLEK? -kérdezi. - Ó, dehogy -válaszolja a sofőr. - HOZZÁD MEG KI SZÓLT, B*ZMEG?
Ez hallatszik ki a szobából: ?baby,baby,oooh ohh?
Anya besétál a szobába: -Mi ez? Csak nem Justin Biebert hallgatsz?
Lánya: - Nem, pornót nézek.
Anya:- Ahh, hála Istennek. :D
Dubstep! dd
Elekell neki mondanom; hogy nem, ez már nem az amit éreztem ez már nem szerelem, de az a baj, hogy nélküle nem vagyok egy egész.
~p_
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98