【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo A férfiak nem bunkók csak a lányok túl érzékenyek ahhoz hogy elfogadják,ha valaki őszinte velük...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!.nem tudom hogy mondjam el hogy szeretlek. nem tudom miért ne tegyem. nem tudom mit szólnál hozzá. elküldenél.? vagy tán mégsem.?nem tudom mit tegyek. de most kimondom.: szeretlek.♥Nem vagyok stréber attól, hogy jól tanulok.
Nem vagy menő attól, hogy bukásra állsz minden tantárgyból.-Anya, hordhatok miniszoknyát? - Nem. -Anya, hordhatok tűsarkút? - Nem. -Anya, ki sminkelhetem magam? - Nem. -Dehát anya, 18 éves vagyok!!! -Fejezd már be, Gábor!Tudom hogy mikor van a saját születésnapom,nem kell attól fejelölni ezzen a szaron..-_-"- Szeretsz?
- Nem tudom.
- Mért nem?
- Nem vagyok biztos.
- Kételyek?
- Azok.
- Akkor mit érzel?
- Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tőled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova… csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó, ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… Néha utálom, ahogy kinézel. De ezt se mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem… ez bonyolult.
- Akkor szeretsz?
- Azthiszem… "Rövidlátó tanárnö már nagyon ideges....Te ott hátul mikor volt a honfoglalás......Mit tudom én.... ímikor volt a tatárjárás .... tudja a franc....Ezt tegnap vettük -te hol voltál akkor?... A kocsmában a haverokkal .....Mégis mit képzelsz kivagy te?......Én vagyok a vizvezeték szerelö és csinálom a radiátort
Lájkolja akinek a kedvenc fegyvere Stickman-en a Quadro! :D
Ha mindenki utálja Szíj Melindát,akkor ki a faszom szavaz rá mindig?!.
Kurvára idegesítőő az hogy inenn le szedik ezeket a szarokat átírják és beküldik még1x csak hogy küldjenek vaalamit! okéé köszi ájjatok már le bazdmeg! ˘
"Tetszik" gomb az adatlapodra.¦ :D
˘Rendőrbácsi! Rendőőőrbácsi!!!Anyukám felakasztotta magát!!! Mit csináljak?
˘Pálinkát!

(részlet: schimán - a székely meg a fiából)
I hate all clowns. -.-
ha lenne 3 kívánságom az egyik biztos az lenne h hadd kívánjak annyit amennyit akarok...:D
Lepd meg a májad, igyál vizet ! ;D
Az életben szükségünk van a rossz pillanatokra hogy,értékelni tudjuk a
jót.Mert ha mindig minden úgy alakulna ahogy szeretnénk nem tudnánk mit
jelent boldognak lenni.¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98