【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Lájkold ha... baromira nem érdekel hogy Vecának vagy Norbinak kellett volna-e hazamennie!
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:D3 férfi beszélget egy kávézóban: Az első aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb karja A második meg aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb feje A harmadik meg azt, hogy neki van a világon a legkisebb farka. Mind a hárman elmennek a Guiness rekordok hitelesitőjéhez. Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a
Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a kávézóba, hogy tényleg neki van a legkisebb feje mire a harmadik en beront a kávézóba és azt üvölti, hogy ki a faxom ez a JUSTIN BIEBER?Matek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35.Utálom a hétfőt. Rühellem. -.-Annyira szeretem a KARÁCSONYT!!:)
-Mikor fátdíszítünk.
-Szólnak a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb karácsonyi dalok..
-Amikor kivesszük a mézeskalácsokat a sütőből és terjeng a házba az a finom illat..hmmm..:$
-A narancs illata.:P
-Mikor alig várod hogy megtudd megkaptad-e azt amit kértél..:D
-De teis várod hogy mit szólnak a családtagjaid amit te adtál nekeik.
-A jó meleg otthon.:)
-ÉS VÉGÜÜL A KAJAAAA!!!:PReggel kelni kéne..na még 10 perc..még csak 45 van..na még 5..még csak 50..
'nincs kedvem felkelni álmos vagyok és ki nem szarja le az iskolát!' hopsz..elkéstem.;)A mosoly egy olyan görbe ami az életet egyenesbe hozza :)Imádom a KARÁCSONY hangulátát, a feldiszített utcákat, házakat, a sült gesztenye, forralt bor és fahéj illatát,,szeretem, ha nagy pelyhekben hull a hó , minden fehér , de legjobban az izgalmas, rejtélyekkel teli készülődést, hogy a szeretteimnek szívhez szóló meglepetést találjak kileszarom a havat, én nyarat akarok.:DDvajon számít e rám valaki, vajon lesz e kinek hiányzok? vajon szeretnek majd akkor is, ha néha én is hibázok? ♫♥-Anya, hordhatok miniszoknyát? - Nem. -Anya, hordhatok tűsarkút? - Nem. -Anya, ki sminkelhetem magam? - Nem. -Dehát anya, 18 éves vagyok!!! -Fejezd már be,NorbertElegem van már ebből az x-faktorból. Bazzeg miért nem lehet már békén hagyni vele?
Dolgozat iráskor:-Segíts légyszives! - De énsem tudom.- Ja látom bazdmeg telivan irva a papirod..-Jó de ez nem jó csak úgy beírtam...-Anyád!
ááááh!! mostmár komolyan mondom,hogy elegem van ebből az X-faktoros vitákból!! ez van...mindenki a véleményét tartsa meg magának!!! :@
lájkold ha örülsz,hogy Vastag Csabi maradt bent,és nem érted ezt a cirkuszt,a Ribi Veca körül,akinek bunda volt az eddigi bent maradása is! Mert hangja nincs,és tehetsége nulla!!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98