【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Az a barát aki veled nevet ha boldog vagy,és sír ha neked valami fáj.És nem az aki akkor bosszankodik ha arcodon boldogságot lát. logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!- Móricka, mondd meg, mi történt 1802-ben?
- Akkor született Kossuth Lajos.
- Nagyon jó. És 1805-ben?
- Akkor lett hároméves.SZ I A = Szeretlek. Imádlak. Akarlak.
SZIASZIA = Szeretlek. Imádlak. Akarlak. Szeretnék. Izzadni. Alattad. ;))Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt. Ha szomorú, öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával. =) Adj neki virágot - ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el. Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod. :DTáncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene. Puszild meg a homlokát :)Nézz a szemébe & mosolyogj. :) Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű.Olyan jó lenne, ha tudnék olvasni a gondolatokban.. Tudnám, hogy megéri e veled lennem.. Tudnám, hogy hogyan kéne cselekednem bizonyos helyzetekben.. Tudnék nagyon sok mindent!! De legfőképpen arra vagyok kiváncsi, hogy mit is jelentek én neked!!Két szőke nő utazik a vonatfülkében.
Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.Egyik szőke
- Te, ez nem István a király?
Másik szőke
Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe.
- Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.
Erre a szőke
- Na, ki a hülye?Barbara Straisend... uuuúuúúúuúúuúúúuúuúúuu....uúúuúúuúúuúúuúúúAkadnak olyan lányok szép számmal, akiknek ha szárnyuk volna, nem angyalok, hanem sokkal inkább tökéletes libák lennének. xDSzőke nő nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak kifelé.
Mire az orvos:
- De hát az nem lehet, vetkőzzön le, hogy alaposabban megnézhessem.
Megvizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni és azt mondja:
- Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a "Csikita" banánról.
-Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...." : D
Kedves Király L. Norbi fanok! Gondolkozzatok már el azon, hogy milyen egy retardált hülye majmot lájkoltok... Szídjátok a Vecát??? Veca 1000000000000000000000000000x jobb mint a ti kis Norbikátok... Veca legalább tud énekelni és nem ugrál a színpadon mit egy majom.... Lájk ha egyetértetek!
..Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek..
A mai gyerekek túl hamar felnőnek és túl sok mindent tudnak......!!!!
¦HA Zsófi vagy... lájkold :DDD ¦dd˘0
++>=˘
Alekosz: Mindííííg minden körülmények között zárjuk ki a nőket? Mindíííg :D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98